خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک آمریکایی به دلیل تهدید به ترور ترامپ به بیش از ۳ سال حبس محکوم شد

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 21 بهمن 1404 - 22:23
وزارت دادگستری آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت آمریکا یک مرد اهل ایالت جورجیا را به دلیل تهدید به ترور «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به بیش از سه سال زندان محکوم کردند.
پورتر،محكوم،بيانيه،زندان،آمريكا

به گزارش مشرق، در این بیانیه آمده است: «جوآن رشون پورتر به دلیل ارسال تهدید برای کشتن دونالد جی.
ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده به بیش از سه سال حبس در زندان فدرال محکوم شده است.»
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» و بر اساس اعلام وزارت دادگستری آمریکا، پورتر در تاریخ ۲۶ ژوئیه ۲۰۲۵ در جریان یک پخش زنده در تیک‌تاک درباره ترامپ گفته بود که قصد دارد رئیس‌جمهور را ترور کند.
ماموران در جریان تحقیقات، بازرسی‌هایی از آپارتمان پورتر انجام دادند و دو لوله، فشنگ سلاح کمری و مواد منفجره کشف کردند.
در این بیانیه آمده است که پورتر ۳۰ ساله از ایالت جورجیا، توسط «ویلیام ام.
ری دوم» قاضی دادگاه منطقه‌ای آمریکا به سه سال و پنج ماه زندان محکوم شد و پس از آن نیز باید سه سال تحت آزادی مشروط نظارت‌شده قرار بگیرد.