خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 21 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود چند بازیکن برای کنترل رختکن پرسپولیس پس از باخت‌های زمستانی

مهر | ورزشی | سه شنبه، 21 بهمن 1404 - 15:59
بازیکنان باتجربه پرسپولیس برای ایجاد آرامش و افزایش روحیه هم تیمی های خود در رختکن فعال شده و با بازیکنان بخصوص خریدهای زمستانی گفتگو می کنند.
بازيكنان،تيم،پرسپوليس،تمرينات،سيرجان،رختكن،گهر،شكاري

به گزارش خبرنگار مهر، تحمل سه شکست در ۵ بازی اخیر پرسپولیس باعث شده شائبه‌هایی درباره وجود اختلاف در رختکن این تیم مطرح شود، اما آنچه در تمرینات سرخپوشان دیده می‌شود کمی با این موضوع متفاوت است.
تمرینات پرسپولیس با جدیت کامل در حال پیگیری است و اوسمار ویه‌را در جلسات اخیر خود با بازیکنان، بارها بر اهمیت تمرکز و اجرای دقیق مسائل فنی تأکید کرده است.
سرمربی سرخ‌ها با ارائه جزئیات تاکتیکی، از بازیکنان خواسته همچنان با کادرفنی همکاری کامل داشته باشند تا تیم به شرایط مطلوب‌تری برسد.
برخلاف شایعات مطرح‌شده درباره درگیری‌های لفظی بین برخی بازیکنان از جمله سروش رفیعی و رضا شکاری، جو رختکن پرسپولیس نشان از ارتباط مناسب آنها دارد و حتی بازیکنان باتجربه تیم تلاش داشته اند ارتباط نزدیکی با بازیکنان جدید خارجی نظیر دنیل گرا و ایگور سرگیف برقرار کنند تا آن‌ها هرچه سریع‌تر با فضای تیم هماهنگ شوند و بتوانند عملکرد بهتری در مسابقات پیش رو داشته باشند.
هرچند حدود یک ماه پیش صحبت های فنی بین رفیعی و شکاری در جریان تمرینات باعث بروز حاشیه شده بود اما این موضوع در همان مقطع حل شد و در حال حاضر رابطه بازیکنان بدون مشکل است تا اوسمار نیز روی تمرکز ذهنی بازیکنان برای خروج از بحران باخت های اخیر تاکید دوباره داشته باشد و آنها را اماده بازی با گل گهر کند.
دیدار تیم های پرسپولیس و گل گهر سیرجان ساعت ۱۷ روز شنبه ۲۵ بهمن ماه در ورزشگاه شهید سلیمانی سیرجان برگزار می شود.