چرخش دردناک اروپا برای استقلال نظامی از آمریکا
گزارش کنفرانس امنیتی مونیخ تایید کرد که اروپا به طرز دردناکی متوجه شده است که باید از نظر نظامی مستقلتر از آمریکا باشد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - گزارشی که توسط کنفرانس امنیتی مونیخ منتشر شد، تایید کرد که اروپا به طرز دردناکی متوجه نیاز به قاطعتر بودن و استقلال نظامی از دولت آمریکا شده است.
این گزارش، دولت آمریکا را «اقتدارگرا» (مفهومی مخالف دموکراسی) توصیف و اعلام کرد که «(آمریکا) دیگر به هنجارها و ارزشهای لیبرال دموکراتیک متعهد نیست.»
بر اساس نظرسنجی انجام شده برای این گزارش، اروپاییها اکنون بیشتر مایل به اقدام بدون آمریکا هستند، چرا که وجود آن را «دیگر ضروری» نمیدانند.
این گزارش ترامپ را به گرایشهای مخرب و همسو شدن با ولادیمیر پوتین متهم کرد و اظهار داشت که «بیشتر اروپا با نگرانی فزاینده، شاید حتی وحشت، شاهد لغزش آمریکا به سمت اقتدارگرایی رقابتی هستند و در مورد قابلیت دوام دموکراسی آمریکایی تردید دارند.»
این گزارش پیشنهاد کرد که سران اروپا با روشهای دولت ترامپ سازگار شوند و در تصمیمگیری و ارتباطات جسورتر باشند.
این گزارش استدلال کرد که مقابله موثر با کسانی که به دنبال نابودی هستند، نیازمند شجاعت سیاسی بیشتر و تفکر نوآورانه است.
این گزارش نتیجه گرفت که مدافعان قوانین و نهادهای بینالمللی باید به اندازه کسانی که به دنبال نابودی آنها هستند، جسور باشند.
منبع: المیادین