خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 21 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعمال محدودیت‌های ترافیکی به مناسبت راهپیمایی ۲۲ بهمن در گیلان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 21 بهمن 1404 - 12:18
رشت- رئیس پلیس راهور گیلان از اعمال محدودیت‌های ترافیکی همزمان با برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در شهر رشت و سایر شهرستان‌های استان خبر داد.
خيابان،ذهاب،مسيرهاي،شهداي،مسير،ميدان،شهرداري،فرهنگي

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ فتح‌الله نصیریان با گرامیداشت چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: به منظور اجرای هرچه باشکوه‌تر مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، محدودیت‌های ترافیکی در محدوده‌های تعیین شده و مسیرهای منتهی به محل برگزاری تجمع راهپیمایان با همکاری تمامی عوامل پلیس راهور و انتظامی در مرکز استان و سایر شهرستان‌ها اعمال می‌شود.
وی با اشاره به مسیرهای چهارگانه راهپیمایی در شهر رشت گفت: مسیر یک: سپاه پاسداران، میدان پاسداران، میدان فرهنگ، خیابان امام خمینی (ره)، پیاده‌راه فرهنگی شهدای ذهاب (شهرداری)
مسیر دو: ورزشگاه شهید عضدی، خیابان نامجو، چهارراه قدس، خیابان امام خمینی (ره)، پیاده‌راه فرهنگی شهدای ذهاب (شهرداری)
مسیر سه: مسجد امام رضا (ع) گلسار، میدان شهید انصاری، خیابان سعدی، پیاده‌راه فرهنگی شهدای ذهاب (شهرداری)
مسیر چهار: مسجد الفتح چمارسرا، خیابان طالقانی، خیابان علم‌الهدی، پیاده‌راه فرهنگی شهدای ذهاب (شهرداری)
رئیس پلیس راهور استان گیلان افزود: «محدودیت‌ها از ساعت ۲۳:۳۰ روز ۲۱ بهمن آغاز و ممنوعیت تردد از ساعت ۷:۳۰ روز ۲۲ بهمن اعمال خواهد شد.
توقف هرگونه وسیله نقلیه در مسیرهای راهپیمایی تا پایان مراسم ممنوع بوده و در صورت مشاهده با استفاده از جرثقیل به محل دیگری منتقل خواهد شد.
وی از رانندگان خواست از پارک خودرو در حاشیه مسیرهای چهارگانه منتهی به میدان شهدای ذهاب خودداری کنند و همکاری لازم با مأموران پلیس راهور را داشته باشند تا مراسم امسال باشکوه‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود.
نصیریان در پایان خاطرنشان کرد: در سایر شهرها و شهرستان‌های استان نیز محدودیت‌های ترافیکی در تمام مسیرهای منتهی به محل برگزاری و تجمع راهپیمایان اعمال خواهد شد.