خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 21 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنگ قدرت در آفریقا؛ عربستان و مصر در برابر تحرکات اسرائیل

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 21 بهمن 1404 - 12:18
یک روزنامه صهیونیستی به اقدامات عربستان و مصر برای مقابله با تحرکات غیر قانونی تل آویو در سومالی اشاره کرد.
سومالي،گزارش،عربستان،اسرائيل،مخالف،واكنش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، روزنامه اسرائیل هیوم گزارش داد که عربستان سعودی یک توافق نظامی و امنیتی با سومالی در واکنش مستقیم با به رسمیت شناختن جدایی طلبان سومالی لند توسط اسرائیل، امضا کرده است.
بر اساس این گزارش که با تیتر«جنگ قدرت در شاخ آفریقا شعله ور می شود؛ واکنش مصر و عربستان به اسرائیل» منتشر شده، قاهره نیز مانند عربستان مخالف این اقدام غیر قانونی رژیم صهیونیستی بوده و مجددا نیروهای خود را در واکنش به تحرکات اسرائیل در سومالی مستقر کرده به طوری که گزارش شده تعداد این نیروها به ۱۰ هزار نظامی مصری می رسد.
در این گزارش تاکید شده است، عربستان به شدت با اقدام رژیم صهیونیستی در قبال سومالی لند مخالف است و به دنبال آن بسیاری دیگر از کشورهای عربی و اسلامی نیز با تجزیه سومالی مخالف هستند.
پیشتر نیز عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر با مخابره کردن پیام های هشدار آمیز بر محافظت از امنیت سومالی و دریای سرخ تاکید کرده بود.