دستگیری عنصر مسلح اغتشاشات دیماه سوادکوه
مشرق
|
سیاسی
|
سه شنبه، 21 بهمن 1404 - 10:00
عنصر اصلی مسلح و عامل حمله به کلانتری مرکزی سوادکوه در اغتشاشات دیماه، پس از عملیات اطلاعاتی دقیق در مخفیگاهش در یکی از شهرهای ساحلی مازندران، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر شد.
به گزارش مشرق، عنصر اصلی مسلح و عامل حمله به کلانتری مرکزی سوادکوه در اغتشاشات دیماه توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) از اداره کل اطلاعات مازندران و اداره اطلاعات شهرستان سوادکوه دستگیر شد.
متهم «ح.خ» علاوه بر حضور مسلحانه در تجمعات، عامل تیراندازی، انجام رفتارهای هنجارشکنانه، ایجاد راهبندان و تخریب کلانتری با استفاده از کوکتل مولوتف و دیگر اقدامات مخل نظم بوده است.
این فرد پس از شناسایی مخفیگاهش در یکی از شهرهای ساحلی مازندران، در یک عملیات غافلگیرانه توسط نیروهای اطلاعاتی دستگیر شد.
اقدام مأموران اطلاعاتی، گامی مهم در تامین امنیت و مقابله با ناآرامیها در شهرستان سوادکوه به شمار میرود.