خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 21 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درج نام «ایران» روی محصولات آرایشی صادراتی الزامی است

مهر | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 21 بهمن 1404 - 09:59
مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تأکید بر صیانت از برند ملی، گفت: درج عبارت Made in Iran به‌ صورت شفاف و برجسته روی بسته‌بندی محصولات آرایشی صادراتی الزامی است.
محصولات،حوزه،درج،محصول،تدوين،صنعت،اظهار،علمي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، محمود آل‌بویه ضمن اشاره به صادرات محصولات آرایشی و بهداشتی ایرانی به حدود ۹۰ کشور جهان، اظهار داشت: فرمولاسیون‌های داخلی از کیفیت قابل قبول و رقابت‌پذیر برخوردارند، اما استفاده از پرچم سایر کشورها یا درج عبارات گمراه‌کننده بر روی برخی محصولات، اقدامی غیرقانونی است و با آن برخورد می‌شود.
وی افزود: تولیدکنندگان باید با افتخار نام ایران را بر روی کالا درج کنند و عبارت Made in Iran به‌صورت شفاف و برجسته بر بسته‌بندی‌ها قید شود.
صیانت از برند ملی بخشی از مسئولیت اجتماعی صنعت است.
آل‌بویه با اشاره به چالش‌های فناوری‌های نوین اظهار کرد: ورود تجهیزات شخصی‌سازی که با آنالیز پوست، محصول را در محل تولید می‌کنند، پرسش‌های جدیدی در حوزه صدور IRC، برچسب‌گذاری و نظارت ایجاد کرده است.
این حوزه نیازمند تدوین مقررات متناسب با تحولات علمی است.
وی ادامه داد: حرکت به سمت محصولات زیست‌سازگار و بسته‌بندی‌های تجزیه‌پذیر نیز در دستور کار صنعت قرار گرفته و سازمان از این رویکرد حمایت می‌کند.
همزمان، راهنمای ادعاهای بالینی برای نظام‌مند کردن ادعای محصول و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه‌هایی مانند تتو و میکروپیگمنتیشن تدوین و ابلاغ شده است.
آل بویه تأکید کرد: کاهش زمان رگولیشن، به‌روزرسانی مستمر ضوابط و انطباق با استانداردهای علمی و اخلاقی، محور سیاست‌ها در این حوزه خواهد بود.