خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 21 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هماهنگی قبلی از ترس واکنش خشمگینانه ایران!

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 21 بهمن 1404 - 08:18
آمریکا از ترس خشم و عصبانیت ایران، پیشاپیش، حضور ویتکاف و کوشنر روی ناو لینکلن را به مقامات ایرانی اطلاع داده بود.
بازديد،آمريكا،ايران،گزارش،تفنگداران،ناو،جنگنده،مطلع

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت:
روزنامه تایمز اسرائیل گزارش داد: آمریکا قبل از بازدید استیو ویتکاف و جرد کوشنر از ناو هواپیمابر آبرهام لینکن به ایران اطلاع داده بود که این بازدید روز شنبه انجام خواهد شد.
شبکه سی‌ان‌ان هم گزارش داد: تهران و مسقط از قبل از این بازدید مطلع شده بودند- اقدامی که ظاهراً نشان‌دهنده تهدید مداوم اقدام نظامی ایالات متحده علیه ایران در صورت عدم توافق برای مهار برنامه هسته‌ای آنها بود.
همزمان، کانال ۱۲ تلویزیون صهیونیستی فاش کرد: تهران قبل از این بازدید، مطلع شده بود تا ایرانی‌ها غافلگیر و عصبانی نشوند.
این گزارش‌ها نشان می‌دهد که طرف آمریکایی از خشم مقتدرانه ایران و متحدانش که مسبوق به سابقه هم هست، می‌هراسد.
نیروهای سپاه پاسداران چند سال قبل، تفنگداران دریایی آمریکا را که به حریم سرزمینی ایران تجاوز کرده بودند، به اسارت گرفتند و برخی از این تفنگداران از ترس، شلوار خود را خیس کردند.
همچنین اوایل امسال، جنگ یک ماه آمریکا علیه مقاومت یمن به آنجا ختم شد که چند جنگنده و پهپاد پیشرفته آمریکا سرنگون شد و آخرین بار، ناو ترومن برای فرار از موشک شلیک شده یمنی‌ها سعی کرد تغییر موقعیت بدهد که به سقوط جنگنده سوپر هورنت در قعر دریا و سپس درخواست آتش‌بس انجامید.