خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پزشکیان: پیام پیامبران برقراری عدالت و پایان اختلاف میان انسان‌هاست

مهر | سیاسی | دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 20:58
رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه هدف بعثت پیامبران اجرای عدالت و تقویت برادری میان انسان‌هاست، گفت: ریشه بسیاری از اختلافات، فاصله گرفتن از آموزه‌های الهی و ترجمه‌نشدن باورهای دینی در رفتار است.
پيامبران،باور،عدالت،جامعه،دعواها،پزشكيان،دعوا،امت

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود پزشکیان در نشست رهبران و پیروان ادیان توحیدی با رئیس‌جمهور اظهار کرد: آنچه که بنده از کتاب خدا متوجه می‌شوم و باور دارم، این است که پیامبران به دنیا آمده‌اند تا عدالت را برقرار کنند.
وی افزود: هر امتی پیامبری داشته و پیامبران برای اجرای عدالت آمدند.
همه یک امت و یک جمعیت هستیم و قرار است خدا را عبادت کنیم و به قیامت اعتقاد داشته باشیم و بقیه مسائل فروع است و دعواها از همین‌جا شروع شده است.
پزشکیان تأکید کرد: مردم یک امت بودند و خداوند پیامبران را فرستاد تا بشارت دهند، نظارت کنند و به آن‌ها کتاب داد تا حق را در جامعه پیاده کنند و اگر بین مردم اختلافی افتاد، حکم کنند تا دعوا نکنند و برادری کنند.
وی بیان کرد: مردم دچار اختلاف نشدند، ولی متأسفانه عده‌ای که زیاده‌طلب بودند و قصد تجاوز داشتند، پیام خداوند را زیر پا گذاشتند؛ در حالی‌ که باید حق و حقوق انسان‌ها و جامعه را رعایت کنیم و به حقوق هم احترام بگذاریم.
رئیس‌جمهور تأکید کرد: در نماز «بسم‌الله الرحمن الرحیم» می‌گوییم؛ یعنی خداوندی که رحمان و رحیم است.
مشکل ما این است که این بیان و باور در رفتار ما شکل نمی‌گیرد.
وی گفت: ممکن است خیلی‌ها بپرسند و من خودم هم از خود می‌پرسم که چرا باید بعد از ۴۷ سال از انقلاب، عدالت را در جامعه پیاده می‌کردیم، مهربان می‌بودیم و دعوا نمی‌کردیم.
این در حالی است که از همان زمانی که انقلاب شد و بنا شد در کشور مستقل باشیم تا بتوانیم مشکلات خود را حل کنیم، از همان روز توطئه‌ها، اختلافات، دعواها، کودتاها و جنگ هشت‌ساله را با کمک خیلی‌ها یکی پس از دیگری بر ما تحمیل کردند و بهترین جوانان ما را که باور داشتند، شهید کردند.
در حال تکمیل