خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علی پور: عشایر ضامن امنیت غذایی کشور هستند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 19:24
شیراز-جانشین قرارگاه اجتماعی احمد بن موسی(ع) سپاه فجر با تأکید بر جایگاه عشایر، شبانان و گله‌داران در امنیت غذایی کشور گفت:حمایت از این قشر زحمتکش و رفع چالش‌های آنان در دستور کار قرار دارد.
سپاه،عشاير،فجر،امنيت،اجتماعي،سرهنگ،قشر،دام،پور،فارس،علي،فعال ...

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار مجید علی پور عصر دوشنبه در همایش تجلیل از عشایر، شبانان و گله‌داران استان فارس با تبریک اعیاد شعبانیه و ایام دهه فجر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: این نشست با هدف قدردانی از قشر پرتلاش دامداران و همچنین بررسی مسائل و چالش‌های پیش‌روی آنان برگزار شده است.
وی با اشاره به برگزاری سالانه این همایش‌ها در مراکز استان‌ها افزود: این برنامه‌ها با تدبیر فرماندهی سپاه فجر و با هدف ترویج این سرمایه عظیم اجتماعی و رسیدگی به مشکلات عشایر در دستور کار قرار دارد.
جانشین قرارگاه اجتماعی احمد بن موسی(ع) سپاه فجر فارس با بیان اینکه عشایر همواره در طول تاریخ حافظ کیان و تمامیت ارضی کشور بوده‌اند، گفت: مجاهدت‌های عشایر در دوران پیش و پس از انقلاب اسلامی در مقابله با استکبار و استعمار، نشان‌دهنده جایگاه ارزشمند این قشر در امنیت ملی است.
وی ادامه داد: از منظر امنیتی، فعالیت شبانان و گله‌داران در حوزه تولید دام سبک و سنگین، سه دستاورد مهم به همراه دارد که نخستین آن تأمین امنیت غذایی کشور است.
این قشر با تولید دام، نقش مؤثری در تحقق سیاست خودکفایی و تقویت اقتصاد مقاومتی ایفا می‌کند.
سرهنگ علی پور دومین پیامد این فعالیت را تقویت امنیت اقتصادی و اجتماعی دانست و تصریح کرد: اشتغال‌زایی در مناطق عشایری و روستایی موجب کاهش روند مهاجرت به شهرها می‌شود؛ مسئله‌ای که در سال‌های اخیر به یکی از چالش‌های جدی کشور تبدیل شده است.
وی سومین اثر مهم فعالیت دامداران را امنیت اکولوژیک عنوان کرد و افزود: تولید دام نیازمند مدیریت منابع طبیعی و کشت علوفه است که این موضوع از منظر زیست‌محیطی نیز اهمیت ویژه‌ای دارد و به حفظ و بهره‌برداری صحیح از منابع طبیعی کمک می‌کند.
جانشین قرارگاه اجتماعی احمد بن موسی(ع) سپاه فجر فارس با تأکید بر عزم مجموعه سپاه برای پیگیری مطالبات مطرح‌شده در این نشست گفت: راهکارهای استخراج‌شده در مجمع بسیج شهرستان جمع‌بندی و به فرمانده سپاه ارائه خواهد شد تا از طریق ظرفیت‌های استانی و در صورت لزوم ملی، پیگیری و اجرایی شود.
سرهنگ علی پور تصریح کرد: بخشی از مسائل نیازمند تصمیم‌گیری در سطح ملی است که با هماهنگی‌های لازم دنبال خواهد شد و امیدواریم خروجی این جلسات به نتایج ملموس و مؤثر برای جامعه عشایری منجر شود.