خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی

اعتماد | همه | دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 18:58
فرمانده انتظامی شرق استان تهران از شناسایی و بازداشت سرشبکه یک باند سازمان‌یافته کلاهبرداری سایبری خبر داد که با فعالیت در کانال‌های به‌ظاهر آموزشی رمزارز، اقدام به فریب شهروندان و برداشت غیرقانونی سرمایه آنان می‌کرد.
پليس،استان،پيشوا،باند،فرمانده،شرق،شهرستان،انتظامي،شناسايي،ته ...

فرمانده انتظامی شرق استان تهران از شناسایی و بازداشت سرشبکه یک باند سازمان‌یافته کلاهبرداری سایبری خبر داد که با فعالیت در کانال‌های به‌ظاهر آموزشی رمزارز، اقدام به فریب شهروندان و برداشت غیرقانونی سرمایه آنان می‌کرد.
کد خبر: 760379 | ۱۴۰۴/۱۱/۲۰ ۱۸:۵۴:۰۰
سردار دلاور القاصی‌مهر دوشنبه ۲۰ بهمن در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد: در پی دریافت شکایات متعدد مردمی درباره کلاهبرداری از طریق کانال‌های سیگنال‌دهی و آموزشی رمزارز در پیام‌رسان‌ها، پرونده‌ای در پلیس فتا شهرستان پیشوا تشکیل و بررسی‌های تخصصی در این زمینه آغاز شد.
به گزارش ایسنآ؛ وی افزود: متهمان این پرونده با استفاده از هویت‌های جعلی، آواتارهای مجازی و ارائه وعده‌های سودهای غیرواقعی، اعتماد کاربران را جلب کرده و سرمایه‌های آنان را به حساب‌ها و کیف‌پول‌های مشخص منتقل می‌کردند.
بررسی‌های فنی نشان داد این اقدامات در قالب یک شبکه سازمان‌یافته و با پیچیدگی بالا انجام می‌شده است.
فرمانده انتظامی شرق استان تهران ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با انجام ردیابی‌های فنی و تحلیل زنجیره تراکنش‌ها موفق شدند مسیر وجوه کلاهبرداری‌شده را شناسایی و آن را تا یک صرافی داخلی دنبال کنند.
بررسی‌های تکمیلی حاکی از آن بود که سرشبکه این باند در یکی از مناطق صفر مرزی استان آذربایجان غربی مخفی شده است.
سردار القاصی‌مهر تصریح کرد: با هماهنگی مقام قضائی، تیم عملیاتی پلیس فتا شهرستان پیشوا به محل اعزام و در یک عملیات غافلگیرانه، مخفیگاه متهم شناسایی و وی دستگیر شد.
در زمان دستگیری، تجهیزات رایانه‌ای متهم همچنان در حال انجام فعالیت‌های مجرمانه بود که تمامی ادله دیجیتال بدون ایجاد درگیری ضبط شد.
وی با اشاره به گستردگی فعالیت این باند گفت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این شبکه از طریق چندین کانال تلگرامی پرمخاطب اقدام به جذب قربانیان در سراسر کشور کرده و پس از انتشار خبر دستگیری، شکایات جدیدی از استان‌های مختلف به ثبت رسیده است.
فرمانده انتظامی شرق استان تهران تأکید کرد: شناسایی و بازداشت سایر اعضای این باند و بازگرداندن اموال مالباختگان با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد و شهروندان باید از اعتماد به تبلیغات فریبنده و وعده سودهای غیرواقعی در فضای مجازی خودداری کنند.
فرمانده انتظامی شرق استان تهران در پایان از شهروندانی که از طریق کانال تلگرامی «تک ترید | طلا دلار» و سایر کانال‌های مشابه متضرر شده‌اند خواست برای ارائه مستندات و ثبت شکایت به پلیس فتا شهرستان پیشوا مراجعه کنند.
علاقه‌مندان می‌توانند به‌صورت حضوری به آدرس شهرستان پیشوا، سناردک، بعد از دادسرا، طبقه فوقانی کلانتری ۱۱ مراجعه کرده یا با شماره تلفن ۰۲۱۲۱۸۷۷۶۲۱ تماس بگیرند.