خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایلام نیازمند حمایت ملی برای مقابله با حریق‌های جنگل است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 16:41
ایلام - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام با اشاره به ظرفیت های جنگل های بلوط استان گفت: ایلام نیازمند حمایت ملی برای مقابله با حریق‌های جنگل است.
طبيعي،منابع،استان،آبخيزداري،تأكيد،ايلام

به گزارش خبرنگار مهر، عباس میرزاد ظهر دوشنبه در دیدار با رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های منابع طبیعی، مقابله با حریق‌های گسترده و رفع موانع اعتباری در این حوزه تأکید کرد.
معاون استاندار ایلام با اشاره به وسعت عرصه‌های طبیعی استان و شرایط توپوگرافی خاص منطقه، خواستار حمایت‌های ملی برای رفع چالش‌های موجود شد.
وی بر لزوم تقویت یگان‌های خودرویی، تأمین بالگرد برای اطفای حریق هوایی و افزایش اعتبارات حوزه آبخیزداری تأکید کرد.
در ادامه، حشمت عزیزان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، بر اهمیت همکاری و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی استان در راستای دستیابی به توسعه پایدار منابع طبیعی و کشاورزی تأکید کرد.
یاسم خانمحمدیان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام نیز ضمن تشریح اقدامات نیروهای خدوم منابع طبیعی و مردم منطقه در اطفای سریع حریق، بر نیاز مبرم به تجهیزات پیشرفته و اعتبارات پایدار برای حفاظت از جنگل‌ها و مراتع استان در برابر آتش‌سوزی‌ها و اجرای پروژه‌های آبخیزداری تأکید کرد.