خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی رودسر رفع تصرف شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 14:06
رودسر - فرمانده انتظامی رودسر از رفع تصرف یک هزار و ۲۴۰ متر مربع از اراضی ملی در یکی از روستاهای این شهرستان در بخش رحیم‌آباد خبر داد.
تصرف،اراضي،انتظامي،طبيعي،منابع،ملي،رودسر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سید جلال الدین جوانمردی با اشاره به اینکه حفاظت از منابع طبیعی یک وظیفه برای همگان است اظهار کرد: مجموعه انتظامی در برخورد با سودجویان و متخلفانی که نسبت به تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی اقدام می‌کنند از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.
وی به دریافت خبر تصرف اراضی ملی توسط فردی سودجو در یکی از روستاهای بخش رحیم‌آباد اشاره کرد و افزود: تحقیقات پلیس برای اطمینان از صحت موضوع آغاز شد.
فرمانده انتظامی شهرستان رودسر با بیان اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی رودسر ضمن هماهنگی قضائی با کارشناس اداره منابع طبیعی به محل اعلامی اعزام شدند تصریح کرد: در بازدید از زمین مورد نظر مشخص شد، فردی یک هزار و ۲۴۰ متر مربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را به وسیله سیم‌خاردار و پرچین محصور کرده ‌است.
این مقام انتظامی از معرفی متهم ۴۸ ساله این پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی خبر داد و بیان داشت: کارشناسان ارزش اراضی رفع تصرف شده را بیش از ۳۱ میلیارد ریال برآورد کردند.