خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت جوی و دریایی استان بوشهر آرام است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 13:41
بوشهر- کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهرگفت: با توجه به نقشه‌های هواشناسی، امروز و فردا (سه شنبه) وضعیت جوی و دریایی استان در اغلب ساعات آرام خواهد بود.
استان،وزش،شمال،غالباً،هواشناسي

حسین شکوهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به نقشه‌های هواشناسی، امروز و فردا (سه شنبه) وضعیت جوی و دریایی استان در اغلب ساعات آرام خواهد بود؛ اما از روز چهارشنبه با وزش بادهای نسبتاً شدید جنوبی و تداوم آن تا روز پنجشنبه، سواحل و فراساحل استان مواج پیش‌بینی می‌شوند.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: آسمان استان بوشهر در ساعت های آینده صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، در برخی ساعات وزش باد و فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی خواهد بود.
وی گفت: جهت وزش باد متغیر، غالباً شمال غربی تا شمال شرقی، روی دریا غالباً جنوب شرقی در نواحی جنوبی به‌تدریج شمال غربی، با سرعت ۸ تا ۲۸ گاهی تا ۳۶ کیلومتردرساعت پیش بینی می شود.
یادآور شد: ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتی‌متر خواهد بود.