پلنگ گرسنه ۲ نفر را در سوادکوه راهی بیمارستان کرد
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 11:06
سوادکوه- حمله یک قلاده پلنگ در یکی از مناطق کوهستانی شهرستان سوادکوه، منجر به مصدومیت دو نفر از اهالی منطقه و انتقال آنان به مرکز درمانی شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، یک قلاده پلنگ در منطقه کنگلو شهرستان سوادکوه به یک دامدار محلی که مشغول چرای دام بود حمله کرد.
در پی این حادثه، یکی از اهالی روستا که شاهد حمله بود برای کمک به دامدار وارد عمل شد، اما پلنگ به وی نیز حملهور شد و هر دو نفر از ناحیه صورت و دستها دچار جراحات شدند.
پس از اعلام حادثه از سوی مردم محلی، نیروهای اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سوادکوه با هماهنگی اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شدند و اقدامات اولیه امدادی انجام گرفت.
دو مصدوم این حادثه برای ادامه درمان به بیمارستان شهدای زیراب منتقل شدند و به گفته منابع درمانی، هر دو نفر پس از انجام اقدامات اولیه، تحت عمل جراحی قرار گرفتند.
بررسیهای تکمیلی درباره علت نزدیک شدن پلنگ به مناطق مسکونی و وضعیت این گونه حیاتوحش در منطقه در حال انجام است.