خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جعفری: ذخایر کالاهای اساسی برای رمضان و نوروز کافی است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 10:53
ساری - سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران با تأکید بر آمادگی کامل استان برای ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز، از وضعیت مطلوب ذخایر گندم، آرد و سایر کالاهای اساسی خبر داد.
آرد،كالاهاي،تأمين،اساسي،استان

سید محمد جعفری در گفت وگو با خبرنگار مهر با تأکید بر آمادگی کامل استان برای ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز، از وضعیت مطلوب ذخایر گندم، آرد و سایر کالاهای اساسی خبر داد و گفت: هیچ‌گونه محدودیتی در تأمین این اقلام وجود ندارد.
وی با اشاره به افزایش مصرف کالاهای اساسی در آستانه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده و تأکیدات استاندار مازندران، ذخایر گندم، آرد و شکر در سطح استان در وضعیت مناسبی قرار دارد.
وی افزود: تأمین گندم و آرد مورد نیاز نانوایی‌ها به‌صورت مستمر در حال انجام است و هیچ محدودیتی برای عرضه آرد به مردم استان و همچنین مسافران نوروزی وجود ندارد.
سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران با بیان اینکه برنامه‌ریزی لازم برای افزایش تقاضا در روزهای پیش‌رو انجام شده است، تصریح کرد: تمهیدات لازم برای تأمین پایدار نان و سایر کالاهای اساسی اندیشیده شده و ذخایر موجود پاسخگوی نیاز استان در ایام پیک مصرف خواهد بود.
جعفری خاطرنشان کرد: نظارت مستمر بر زنجیره تأمین و توزیع کالاهای اساسی ادامه دارد تا مردم و مسافران بدون دغدغه از خدمات مطلوب در این حوزه بهره‌مند شوند.