خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محله محوری رویکرد مقابله با آسیب ها؛ تشکل های مردمی تقویت می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 10:30
سمنان- معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان از اتخاذ رویکرد محله محوری با هدف شناسایی آسیب های اجتماعی محلات استان به خصوص اعتیاد و ارائه راهکارهای مقابله با آن خبر داد.
اجتماعي،استان،سمنان،كاهش،بصيري،پيشگيري،انتظامي،نقش،فرهنگي

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی بصیری صبح دوشنبه در پنجمین جلسه کمیته پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان در دادگستری سمنان بر ضرورت همگرایی و همکاری منسجم دستگاه‌های اجرایی در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.
وی افزود: همگرایی دستگاه‌های اجرایی در راستای انجام وظایف تکلیفی، نقش مؤثری در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و همچنین کمک به مجموعه انتظامی برای استمرار و ارتقای امنیت پایدار دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی محلات استان بر اساس پیمایش‌ها، مشخص شده است، افزود: تقسیم دقیق وظایف میان دستگاه‌های مسئول و انجام ارزیابی‌های فصلی برای سنجش میزان اثربخشی اقدامات، امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.
بصیری از طرح «سلام محله» بهزیستی به‌عنوان طرحی کاربردی یاد کرد و گفت: حمایت و تقویت این طرح می‌تواند نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی مبتلابه استان ایفا کند.
وی بر لزوم تشکیل تیم‌های تخصصی برای حضور میدانی در محلات تأکید کرد و افزود: استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی، سازمان‌های مردم‌نهاد و مشارکت اجتماعی، از مؤلفه‌های مهم در پیشگیری مؤثر از آسیب‌های اجتماعی است.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان تغییر سبک گفتمانی با نوجوانان و جوانان، تقویت روابط عاطفی در خانواده‌ها و افزایش سطح آگاه‌سازی خانواده‌ها نسبت به آسیب‌های اجتماعی را از راهبردهای مهم پیشگیری از اعتیاد دانست.
بصیری در خاتمه صحبت های خود بیان کرد: توجه همزمان به ابعاد اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی، نقش کلیدی در کاهش گرایش به آسیب‌ها به خصوص مواد مخدر و اعتیاد در بین نوجوانان و جوانان دارد.