خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح پروژه تولید شمش چدن و گندله آهن خوسف با سرمایه‌گذاری خارجی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 09:49
بیرجند- پروژه تولید شمش چدن و گندله آهن در شهرستان خوسف با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به بهره‌برداری رسید.
صنعتي،مسئولان،استان،معدني،پروژه،توليد،خوسف،گندله،چدن

به گزارش خبرنگار مهر، صبح دوشنبه آیین افتتاح پروژه تولید شمش چدن و گندله آهن در شهرستان خوسف با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، استاندار خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
این طرح صنعتی که از جمله پروژه‌های مهم حوزه صنایع معدنی و فولادی استان به شمار می‌رود، عملیات اجرایی آن از تیرماه ۱۴۰۳ آغاز شده و در بهمن‌ماه ۱۴۰۴ به مرحله بهره‌برداری رسیده است.
بر اساس اعلام مسئولان، ظرفیت تولید این واحد صنعتی سالانه ۳۰۰ هزار تن شمش چدن و ۳۰۰ هزار تن گندله آهن است که نقش مهمی در تکمیل زنجیره تولید صنایع معدنی و افزایش ارزش افزوده در منطقه خواهد داشت.
راه‌اندازی این پروژه زمینه اشتغال ۱۷۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۳۰۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم را فراهم کرده و از این حیث یکی از طرح‌های اثرگذار در توسعه اشتغال پایدار شهرستان خوسف محسوب می‌شود.
همچنین برای اجرای این طرح، سرمایه‌گذاری خارجی مصوب به مبلغ ۲۳ میلیون دلار انجام شده که نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان خراسان جنوبی در جذب سرمایه‌گذاری خارجی در بخش صنعت و معدن است.
مسئولان حاضر در آیین افتتاح، اجرای چنین پروژه‌هایی را گامی مؤثر در مسیر توسعه صنعتی استان، بهره‌برداری از ظرفیت‌های معدنی و تقویت زیرساخت‌های تولیدی عنوان کردند.
این مراسم در چارچوب برنامه‌های دهه مبارک فجر و با هدف معرفی دستاوردهای صنعتی و اقتصادی استان برگزار و بخش‌های مختلف پروژه مورد بازدید مسئولان قرار گرفت.