خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 09:32
خرم‌آباد - مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان از افتتاح مرکز جامع حمایت از اوتیسم در این استان خبر داد.
اوتيسم،مركز،لرستان،مبتلا،اجتماعي،اختلال،كودكان،پرويز،افتتاح،پور

به گزارش خبرگزاری مهر، ناهید پرویز پور در مراسم افتتاح مرکز جامع حمایت از بیماران اوتیسم با اشاره به چالش‌های ناشی از اختلال طیف اوتیسم، اظهار داشت: این اختلال، چالش‌های قابل‌توجهی هم برای کودکان مبتلا و هم برای خانواده‌های آنها ایجاد می‌کند و ابعاد مختلف زندگی آنها را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.
وی افزود: مراقبت مداوم از کودک مبتلا به اوتیسم، نگرانی‌های آینده و مواجهه با چالش‌های ارتباطی و فناوری، می‌تواند منجر به استرس، اضطراب، خستگی و فرسودگی شدید در والدین شود.
علاوه بر این، هزینه‌های درمانی، آموزشی، توان‌بخشی و مراقبتی، بار مالی سنگینی را بر دوش خانواده‌ها تحمیل می‌کند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان با تأکید بر تأثیر اجتماعی این اختلال، تصریح کرد: خانواده‌ها به دلیل داشتن فرزند مبتلا به اوتیسم، گاه به دلیل ملاحظات ویژه مراقبتی و گاه به دلیل عدم درک یا حمایت کافی جامعه، از فعالیت‌های اجتماعی کناره‌گیری کرده و به انزوای اجتماعی روی می‌آورند.
پرویز پور با بیان اهمیت حمایت‌های همه‌جانبه از این خانواده‌ها، گفت: باوجود این چالش‌ها، ارائه حمایت‌های روانی، اجتماعی، آموزشی و مالی مناسب می‌تواند به خانوارها کمک کند تا با مسائل پیش‌رو کنار بیایند و کیفیت زندگی خود و فرزندانشان را بهبود بخشند.
وی افتتاح مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان را گامی بلند در راستای حل مشکلات خانواده‌ها و ارائه خدمات آموزشی، کنترل، غربالگری و شناسایی کودکان مبتلا به اختلال رشد اوتیسم دانست و اعلام کرد: تاکنون ۴۵۰ کودک مبتلا به اوتیسم در استان شناسایی شده‌اند که به‌صورت رایگان از خدمات این مرکز بهره‌مند خواهند شد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان در خصوص خدمات مرکز، افزود: این مرکز در دو شیفت صبح و عصر و در مواقع ضروری به‌صورت شبانه‌روزی، خدمات تخصصی را به کودکان اوتیسم ارائه می‌دهد.
پرویز پور همچنین با اشاره به جایگاه استان لرستان در حوزه خدمات‌رسانی به مبتلایان اوتیسم، تصریح کرد: بهزیستی لرستان هشتمین سازمان در کشور است که مجوز راه‌اندازی مرکز جامع اختلال اوتیسم را دریافت کرده و این اقدام، کمک شایانی به جامعه هدف خواهد کرد.
وی عنوان کرد: افتتاح این مرکز، امیدواری‌های تازه‌ای را برای خانواده‌های دارای کودکان مبتلا به اوتیسم در استان لرستان ایجاد کرده و گامی مؤثر در راستای ارتقای کیفیت زندگی این گروه از جامعه به شمار می‌رود.