خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام جمهوری چک: صلح اوکراین می‌توانست در ۲۰۲۲ تحقق یابد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 20 بهمن 1404 - 08:47
نخست وزیر جمهوری چک گفت: صلح اوکراین می‌توانست مدت کوتاهی پس از شروع درگیری در سال ۲۰۲۲ تحقق یابد.
اوكراين،صلح،جنگ،وزير،گفته_بود،چك،اوايل،مذاكره

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، «آندره بابیش» نخست وزیر جمهوری چک گفت: امکان رسیدن به توافق صلح در اوکراین از اوایل آوریل ۲۰۲۲ ممکن بود.
وی به نقش منفی انگلیس در جنگ اوکراین اشاره کرد و افزود: صلح اوکراین در همان اوایل جنگ قابل تحقق بود اما بوریس جانسون نخست وزیر وقت انگلیس از راه رسید و درگیری ادامه یافت.
نخست وزیر جمهوری چک، دخالت های خارجی را عامل تحقق نیافتن صلح در اوکراین اعلام کرد و گفت: باید برای پایان دادن به جنگ، یک راه حل دیپلماتیک یافت.
با وجود برگزاری چند دور مذاکره، جنگ بین روسیه و اوکراین ادامه دارد.
مسائل سرزمینی همچنان مهمترین مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات بین دو طرف است.
روسیه و اوکراین تلاش می‌کنند با حفظ و توسعه مناطقی که تحت کنترل دارند ابتکار عمل در میدان نبرد و همچنین در میدان مذاکره را به دست بگیرند.
پیشتر، متیو ویتاکر نماینده دائم آمریکا در پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) گفته بود: واشنگتن انتظار دارد موضوع اختلافات ارضی در روزها و هفته‌های آینده تعیین تکلیف شود.
وی گفته بود شرکت‌کنندگان در روند مذاکرات برای حل‌وفصل بحران اوکراین، در حال حاضر روی چهار سند نهایی کار می‌کنند.
یک طرح صلح ۲۰ بندی، مجموعه‌ای از تضمین‌های امنیتی چندجانبه، تضمین‌های امنیتی مشخص آمریکا و همچنین برنامه رشد و شکوفایی اقتصادی پس از صلح.