سرکنسول ایران در بصره: ایران توانایی دفاع از خود را دارد
علی عابدی، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شهر بصره عراق در اظهاراتی تاکید کرد که ایران توانایی دفاع از خود را دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، عابدی در جشن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بصره، گفت: پیروان حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در سراسر جهان نیز آماده دفاع از جمهوری اسلامی ایران هستند.
وی افزود: آمریکا با تهدید رهبر معظم انقلاب اسلامی اشتباه بزرگی مرتکب شد.
عابدی گفت: در صورتی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در معرض خطر قرار گیرد، محور مقاومت و ملتهای منطقه به دفاع و پشتیبانی از آن خواهند شتافت.
سرکنسول ایران در بصره در ادامه با هشدار به آمریکا و رژیم صهیونیستی نسبت به هرگونه تعرضی نسبت به ایران، تصریح کرد: هرگونه حمله به جمهوری اسلامی ایران از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی به جنگ فراگیر منطقهای منجر خواهد شد.
عابدی در پایان از ملتهای منطقه و همه پیروان و دوستداران رهبر معظم انقلاب خواست تا برای درهم شکستن استکبار جهانی، در کنار نظام مقدس اسلامی بایستند.