خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 19 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب رتبه اول فراجا در مسابقات سراسری قرآن کریم

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 19 بهمن 1404 - 22:06
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا از کسب رتبه اول تیمی سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم کارکنان پایور و وظیفه نیرو‌های مسلح توسط نخبگان قرآنی پلیس خبر داد.
قرآني،انتظامي،مسابقات،كاركنان،مقام،قرآن،كشور،سطح،دوره،بهرامي ...

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش روابط عمومی پلیس، سرتیپ دوم پاسدار"محمد بهرامی" ضمن تبریک این موفقیت بزرگ که برای دومین بار توسط فراجا به دست آمده است اظهار داشت: سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم کارکنان نیرو‌های مسلح از ۱۱ لغایت ۱۳بهمن ماه در تهران برگزار شد و این موفقیت بزرگ که با عنایت خداوند متعال به دست آمد حاصل تدابیر و حمایت‌های بی شائبه فرمانده محترم کل انتظامی کشور و ریاست محترم سازمان عقیدتی سیاسی است که با شناسایی نخبگان قرآنی و برنامه ریزی و آموزش‌های مستمر و کاربردی امروز به ثمر نشست و بالاترین مقام قرآنی نیرو‌های مسلح را نصیب فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: فراجا هر ساله براساس تحلیل عملکرد خود، برخی ماموریت‌ها را در اولویت کاری قرار می‌دهد که در سال ۱۴۰۳ و امسال، در دوسال پیاپی اولویت اول فراجا بصیرت افزایی از طریق ترویج و تعمیق فرهنگ قرآن و نهج البلاغه تعیین گردیده است.
وی افزود: به اقرار داوران و کارشناسان قرآنی، فراجا پیشرفت چشم‌گیری در این دوره از مسابقات از خود نشان داد و با درخشش نخبگان قرآنی خود به مقام نخست این دوره از مسابقات رسید.
بهرامی با اشاره به امتیازات کسب شده در این مسابقات، اعلام کرد: در این دوره از مسابقات، فراجا هم در رده کارکنان پایور و هم در سطح کارکنان وظیفه به مقام نخست دست یافت و در جمع امتیاز تیمی به رتبه اولی رسید.
این مقام انتظامی در ادامه افزود: در این دوره از مسابقات در رشته‌های حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء، ۱۵ جزء، ۱۰ جزء، ۵ جزء و ۳جزء همچنین قرائت تحقیق، ترتیل، اذان و درک مفاهیم سطح ۱ و ۲ برگزار شد و بیش از ۲۵۰ نفر از نخبگان و ممتازین قرآنی نیرو‌های مسلح در آن حضور داشته‌اند و همگی با تمرین و برنامه ریزی یک ساله پابه این مسابقات گذاشته بودند و از سطح بالایی برخوردار بودند.
وی شرکت کارکنان انتظامی در کلاس‌های آموزشی قرآن کریم با حضور اساتید برتر کشوری را از دیگر عوامل این موفقیت‌ها دانست و افزود: آموزش موضوع مهمی است که می‌تواند نخبه پروری ایجاد کند، "آموزش" کلیدواژه توفیق در مسابقات قرآنی است و پیشرفت متسابقان و ارتقای سطح آنان در پرتو دانش‌افزایی و مهارت‌آموزی محقق می‌شود.
بهرامی با بیان اینکه قرار گرفتن در مسیر فعالیت‌های قرآنی یک توفیق الهی است، اذعان داشت: فعالیت‌های قرآنی نیازمند کار جهادی و حضور مؤثر و مستمر در میدان است، چراکه کار‌های میدانی ضمن ایجاد بازخورد مناسب در جامعه، موجب ارتقاء و پیشرفت می‌گردد.
این مقام مسئول برگزاری مسابقات قرآنی در کشور را از رویش‌های نظام و انقلاب اسلامی توصیف و با تاکید بر اینکه استمرار و جریان‌سازی فعالیت‌های قرآنی می‌تواند موجب تحولات بزرگ در جامعه شود، افزود: به توفیق الهی، پس از پیروزی انقلاب اسلامی توجه به قرآن کریم در کشور ما فراگیر شده است و تلاوت و آموزش قرآنی وسیله‌ای برای دست‌یابی به فهم بلند زندگی قرآنی قرار گرفته است.
وی تأکید کرد: باید فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه قرآن در انتظامی کشور به نتیجه برسد و بازخورد اصلی آن را همگان در رفتار و برخورد حکیمانه کارکنان این نهاد انقلابی مشاهده نمایند و این توفیقات قرآنی باید در رفتار و برخورد مجموعه عظیم انتظامی کشور با آحاد مردم تبلور یابد.
این مقام انتظامی در خصوص دلایل ارتقاء سطح مسابقات و نتایج درخشان فراجا که منجر به کسب رتبه فاخر و ممتاز اول گردید گفت: این موفقیت‌ها قرآنی پلیس حاصل اجرای برنامه‌های منظم و مستمر و حمایت و پشتیبانی همه فرماندهان و مسئولان انتظامی، در رأس آن سردار فرمانده محترم کل انتظامی کشور و ریاست محترم سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی است و تاکیدات مستمر و نظارت مستقیم آنان بر روند اجرای آموزش‌های لازم و تخصصی، برگزاری دوره‌های توانمندسازی برای قاریان و حافظان بهمراه داشتن برنامه مدون و شناسایی و پرورش استعداد‌های درخشان قرآنی همگی بشارت دهنده موفقیت‌های بیشتر در حوزه قرآنی پلیس می‌باشد.
سردار بهرامی با تقدیر و تبریک به نخبگان برگزیده قرآنی پلیس، این موفقیت را جلوه‌ای از ایمان و تعهد کارکنان فراجا دانست و اظهار داشت: ما در فراجا، تنها به دنبال پیشبرد اهداف عملیاتی نیستیم، بلکه تربیت انسان‌های متعهد و قرآنی، که با اخلاق و رفتار بر گرفته از آموزه‌های قرآنی با مردم رفتار کنند، آرمان والای ماست.
این موفقیت‌ها مسیر را برای ترویج بیشتر فرهنگ قرآن و عترت در بین همه همکاران و خانواده بزرگ فراجا هموارتر می‌کند.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در پایان با تبریک این موفقیت فاخر معنوی به خانواده‌ بزرگ فراجا، خاطرنشان کرد: این دستاورد نشان‌دهنده عمق باور دینی، اهتمام به معارف قرآنی و پیوند عمیق کارکنان فراجا با فرهنگ قرآنی است.