خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 19 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارائه بیش از ۴ هزار خدمت درمانی رایگان به زائران نیمه شعبان در جمکران

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 19 بهمن 1404 - 14:24
قم- مسئول کمیته بهداشت و درمان قرارگاه نیمه شعبان آستان مقدس مسجد جمکران از ارائه بیش از ۴ هزار خدمت درمانی و بهداشتی رایگان به زائران در ایام نیمه شعبان امسال خبر داد.
درماني،شعبان،مقدس،جمكران،زائران،مستقر،ايام،مسجد،دارالشفاي،آخ ...

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود آخوندزاده پیش از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در ایام نیمه شعبان و همزمان با حضور گسترده زائران در آستان مقدس مسجد جمکران در مجموع ۴ هزار و ۲۳۱ نفر از زائران به‌صورت سرپایی ویزیت شدند و سه هزار و ۲۴ مورد خدماتی شامل اعمال جراحی سرپایی، پانسمان و تزریقات انجام گرفت، همچنین ۸۳ بیمار در دارالشفای حضرت مهدی(عج) بستری و درمان شدند و ۱۰ بیمار پس از اقدامات اولیه به مراکز درمانی سطح شهر اعزام شدند.
مسئول کمیته بهداشت و درمان قرارگاه نیمه شعبان آستان مقدس مسجد جمکران افزود: در این ایام دارالشفای حضرت مهدی(عج) با هدف ارتقای سطح پاسخگویی درمانی، به پست امداد پیشرفته ارتقا یافت و متخصصان رشته‌های طب اورژانس، بیهوشی، جراحی، داخلی، گوارش، ارتوپدی، زنان، چشم و رادیولوژی به‌صورت مستمر در این مرکز حضور داشتند.
آخوندزاده با اشاره به فعال‌سازی خدمات تشخیصی بیان کرد: امکانات پاراکلینیکی شامل آزمایشگاه، رادیولوژی، سونوگرافی و سایر خدمات تشخیصی در طول ایام نیمه شعبان فعال بود و مرکز امدادی شهدای غزه نیز با ارتقا به درمانگاه سطح یک، بخشی از بار مراجعات درمانی را پوشش داد.
مسئول کمیته بهداشت و درمان قرارگاه نیمه شعبان ادامه داد: به‌منظور افزایش آمادگی در شرایط اضطراری، چهار بیمارستان صحرایی در نقاط مناسب مستقر شد و ۳۰ تیم امدادی دونفره در صحن‌ها فعالیت داشتند و تیم‌های درمانی شامل پزشک و پرستار در مساجد و شبستان‌ها مستقر بودند.
وی با اشاره به استقرار ناوگان امدادی افزود: در رینگ داخلی مسجد مقدس جمکران و محور پیامبر اعظم(ص)، هشت دستگاه اتوبوس‌آمبولانس، ۴۰ دستگاه آمبولانس و ۱۹ دستگاه موتورلانس به‌صورت آماده‌باش مستقر شد تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به موارد اورژانسی رسیدگی شود.
آخوندزاده همچنین به اقدامات سلامت‌محور اشاره کرد و گفت: در کنار خدمات درمانی، ۴۳۵ مورد مشاوره فرزندآوری ارائه شد، یک‌هزار و ۴۸۰ بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام گرفت، تیم کنترل بیماری‌های واگیر مستقر شد و ایستگاه‌های سلامت برای کنترل فشار خون و انجام تست قند خون به زائران خدمات ارائه کردند.
مدیر دارالشفای آستان مقدس مسجد جمکران تأکید کرد: تمامی خدمات درمانی و بهداشتی ارائه‌شده در ایام نیمه شعبان به‌صورت کاملاً رایگان و در چارچوب طرح انطباق خدمات پزشکی با موازین شرع مقدس به زائران حضرت ولی‌عصر(عج) انجام شد.