خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 19 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محدودیت دید رانندگان در محورهای کوهستانی همدان به دلیل مه گرفتگی

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 19 بهمن 1404 - 12:59
همدان-رئیس پلیس راه استان همدان گفت: به دلیل بارش باران، سطح جاده‌ها خیس و لغزنده شده و در محورهای کوهستانی و گردنه‌ها به علت مه‌گرفتگی، دید رانندگان و کاربران جاده‌ای محدود شده است.
رانندگان،سرمدي،كوهستاني،سامانه،حتماً،محورهاي،همدان

سرهنگ ارسلان سرمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه تردد در تمامی محورهای استان برقرار است، اظهار کرد: به دلیل بارش باران، سطح جاده‌ها خیس و لغزنده شده و در محورهای کوهستانی و گردنه‌ها به علت مه‌گرفتگی، دید رانندگان و کاربران جاده‌ای محدود شده است.
وی در ادامه به وقوع یک سانحه رانندگی جرحی در آزادراه همدان ـ ساوه در شب گذشته اشاره کرد و افزود: در پی برخورد یک دستگاه کامیون با یک خودروی پژو سواری، چهار نفر مصدوم شدند که خوشبختانه وضعیت جسمانی آن‌ها رضایت‌بخش گزارش شده است.
رئیس پلیس راه استان همدان از رانندگان خواست با توجه به مه‌گرفتگی در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، حتماً با سرعت مطمئنه حرکت کرده و فاصله ایمن با خودروهای دیگر را رعایت کنند.
وی با تاکید بر اینکه در مناطق مه‌گرفته، رانندگان حتماً چراغ‌های کوچک خودرو را روشن کنند تا به دلیل کاهش دید، دچار حادثه نشوند، ادامه داد: با توجه به شرایط جوی ناپایدار، مردم تا حد امکان از انجام سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
سرمدی افزود: رانندگان می‌توانند پیش از حرکت، آخرین وضعیت جاده‌ها را از طریق سامانه ۱۲۰ پلیس و سامانه ۱۴۱ سازمان راهداری دریافت کنند.