خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 19 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراقچی: در مورد جزئیات، امکان صحبت وجود ندارد، اما کلیت موضوع روشن است/ ممکن است محل مذاکرات تغییر کند/ انجام یک سری اقدامات اعتمادساز در برنامه هسته‌ای از سوی ما امکان‌پذیر است

اعتماد | همه | یکشنبه، 19 بهمن 1404 - 12:24
وزیر خارجه گفت: در مورد جزئیات، امکان صحبت وجود ندارد، اما کلیت موضوع روشن است. به هر حال، یک‌سری اقدامات اعتمادساز در برنامه هسته‌ای از سوی ما امکان‌پذیر است و در مقابل، رفع تحریم‌ها باید صورت بگیرد.
مذاكرات،جزئيات،مكان،خارجه،محل

وزیر خارجه گفت: در مورد جزئیات، امکان صحبت وجود ندارد، اما کلیت موضوع روشن است.
به هر حال، یک‌سری اقدامات اعتمادساز در برنامه هسته‌ای از سوی ما امکان‌پذیر است و در مقابل، رفع تحریم‌ها باید صورت بگیرد.
کد خبر: 760137 | ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ ۱۲:۱۹:۳۷
وزیر امور خارجه در نشست خبری حاشیه کنگره ملی سیاست خارجی در پاسخ به این پرسشی درباره زمان و مکان مذاکرات بعدی و اینکه گمانه‌زنی‌هایی وجود دارد مبنی بر این‌که ممکن است محل مذاکرات تغییر کند و ایران در حوزه هسته‌ای چه طرحی روی میز گذاشته است، گفت: در مورد جزئیات، امکان صحبت وجود ندارد، اما کلیت موضوع روشن است.
به هر حال، یک‌سری اقدامات اعتمادساز در برنامه هسته‌ای از سوی ما امکان‌پذیر است و در مقابل، رفع تحریم‌ها باید صورت بگیرد.
به گزارش ایرنا؛ وی افزود: مجموعه اقداماتی وجود دارد که ما می‌توانیم انجام دهیم و در مقابل، مجموعه اقداماتی که آن‌ها می‌توانند انجام دهند.
طبیعتاً این موارد نیازمند مذاکره است و جزئیات آن در طول مذاکرات مشخص خواهد شد.
عراقچی خاطرنشان کرد: زمان و مکان جلسه بعدی در مشورت‌هایی که توسط وزیر محترم امور خارجه عمان انجام می‌شود، تعیین خواهد شد.
او ادامه داد: ممکن است محل مذاکرات تغییر کند، همان‌گونه که در دور قبلی نیز دو بار به محل دیگری منتقل شد.
شکل مذاکره، از نظر ما، کماکان غیرمستقیم است و زمان و مکان آن در رایزنی‌های دیپلماتیک مشخص خواهد شد.