خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 19 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علت حریق بازارچه جنت‌آباد اعلام شد

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 19 بهمن 1404 - 11:58
معاون پیشگیری و حفاظت سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد: علت آتش‌سوزی اتصالی در سیم‌کشی برق مجموعه بوده که به اطراف سرایت کرده است.
حريق،بازارچه،ابعاد،آتش،حادثه

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران عبدولی معاون پیشگیری و حفاظت سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد: بر اساس نتایج این بررسی‌ها، کانون حریق مشخص شد و علت آتش‌سوزی نیز اتصالی در سیم‌کشی برق مجموعه بوده که به اطراف سرایت کرده است.
گفتنی است؛ ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۴ ساعت ۹:۵۵ وقوع حریق در بازارچه جنت به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد.
این بازارچه وسعت ۲۰۰۰ متر مربعی داشت و غرفه های زیادی کاملا از این بازارچه شعله ور شد و آتش‌نشانان از چند جهت عملیات اطفای حریق و مهار آتش را انجام دادند.
ابعاد این حادثه آنقدر گسترده بود که معاون اول رئیس‌جمهور با محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران تماس تلفنی برقرار کرد و خواستار پیگیری فوری ابعاد این حادثه شد.