خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 19 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقرار توده هوای سرد در غرب استان اصفهان تداوم دارد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 19 بهمن 1404 - 10:53
اصفهان – بر اساس اعلام هواشناسی استان اصفهان توده هوای سرد همچنان در غرب استان تداوم دارد و و شرایط معتدل‌تر در نواحی شرقی و کویری استان ثبت شده است.
درجه،استان،دماي،منفي،اصفهان

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان، حداقل و حداکثر دمای ثبت‌شده در ایستگاه‌های هواشناسی استان تا ساعت ۹ صبح امروز یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴، حاکی از تداوم هوای سرد در مناطق غربی و کوهستانی و شرایط معتدل‌تر در نواحی شرقی و کویری استان است.
در این بازه زمانی، بویین‌میاندشت با ثبت حداقل دمای منفی ۳.۸ درجه سانتی‌گراد سردترین ایستگاه استان و خوروبیابانک با حداکثر دمای ۱۶.۷ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه گزارش شده است.
همچنین ایستگاه‌هایی مانند فریدون‌شهر با حداقل دمای منفی ۰.۷ و حداکثر ۲.۳ درجه، داران با منفی ۰.۳ تا ۳.۷ درجه و سمیرم با منفی ۱.۳ تا ۴.۵ درجه سانتی‌گراد، از جمله مناطق سرد استان در شبانه‌روز گذشته بوده‌اند.
در مقابل، مناطق مرکزی و شرقی استان از جمله نایین با حداکثر ۱۴.۵ درجه، ورزنه با ۱۵.۳ درجه و بیاضه با ۱۶ درجه سانتی‌گراد، شرایط دمایی معتدل‌تری را تجربه کرده‌اند.
دمای شهر اصفهان در ایستگاه ازن‌سنجی نیز حداقل ۴.۹ و حداکثر ۱۱.۲ درجه سانتی‌گراد ثبت شده و دمای فرودگاه اصفهان بین ۱.۴ تا ۱۰.۶ درجه در نوسان بوده است.
این گزارش می‌افزاید: تداوم اختلاف محسوس دما بین مناطق غربی و شرقی استان، بیانگر اثرگذاری شرایط جغرافیایی و سامانه‌های جوی اخیر بر وضعیت دمایی استان اصفهان است.