خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انگلیس: در حال ارزیابی شرایط نفتکش «استنا ایمپرو» هستیم

مهر | بین‌الملل | جمعه، 28 تیر 1398 - 22:57
در پی انتشار اخبار مربوط به هدایت یک نفتکش انگلیسی به سواحل ایران، وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد در حال بررسی شرایط در خصوص این نفتکش است.
انگليسي،نفتكش،توقيف،دريايي،گزارش،دريانوردي،هرمز،تنگه

به گزارش خبرگزاری مهر، یک سخنگوی وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که در حال ارزیابی شرایط و فوراً به دنبال اطلاعات بیشتر است.
گزارش های تایید نشده حاکی است که در این کشتی ۲۳ خدمه انگلیسی حضور داشتند.
به گزارش رسانه ها کشتی «استنا ایمپرو» قرار بوده روانه الجبیل عربستان شود اما ناگهان مسیر خود را تغییر داده است.
ساعتی پیش منابع انگلیسی مدعی شدند یک نفتکش این کشور به طور ناگهانی در تنگه هرمز به سمت آب های ایران تغییر مسیر داده و در حال حرکت به سمت جزیره قشم است.
در همین رابطه روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای از توقیف این نفتکش انگلیسی خبر داد.
بر این اساس عصر امروز (جمعه ۲۸ تیر ) یک فروند نفتکش انگلیسی با نام "stena impero" هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.
این اطلاعیه می افزاید: نفت‌کش مذکور پس از توقیف به ساحل هدایت و برای سیر مراحل قانونی و بررسی های لازم تحویل سازمان بنادر و دریانوردی شد.