خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 18 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد ۲۰۰ درصد اعتبارات حوزه بهداشت و درمان دشتی

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 بهمن 1404 - 21:18
دشتی_فرماندار دشتی با اشاره به رشد ۲۰۰ درصدی اعتبارات حوزه بهداشت و درمان شهرستان گفت: اعتبارات این بخش در سال جاری به ۵۵۰ میلیارد ریال رسیده و در سال آینده نیز افزایش خواهد یافت.
شهرستان،سلامت،بهداشت،دشتي،درمان،حوزه،اشاره،توجه،شهر،شنبه،مرك ...

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی عصر شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان که با حضور معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: شهرستان دشتی به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص و قرار گرفتن در مرکز استان، نیازمند توجه ویژه در حوزه سلامت است.
وی با اشاره به تأکیدات دولت وفاق ملی و شخص رئیس‌جمهور بر تقویت نظام سلامت افزود: در سال جاری ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار به حوزه بهداشت و درمان شهرستان اختصاص یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۲۰۰ درصدی داشته و این روند حمایتی در سال آینده نیز تداوم خواهد داشت.
فرماندار دشتی با بیان اینکه بخش شنبه و طسوج از مناطق محروم شهرستان است، گفت: دولت چهاردهم با نگاه عدالت‌محور در تلاش است محرومیت این منطقه را کاهش دهد و در همین راستا شبانه‌روزی شدن مرکز جامع سلامت شنبه و توسعه و ارتقای آن با جدیت دنبال می‌شود.
مقاتلی همچنین از پیگیری شبانه‌روزی شدن مرکز جامع سلامت زیارت خبر داد و افزود: شهر کاکی نیز با مشکلاتی در حوزه بهداشت و درمان مواجه است که از آن جمله می توان به نیاز حضور متخصصان و همچنین ایجاد بخش های رادیولوژی و دیالیز اشاره کرد که این موضوعات نیازمند توجه و حمایت ویژه است.
وی با اشاره به وضعیت بیمارستان زینبیه شهر خورموج تصریح کرد: اگرچه توسعه زیرساخت ها، امکانات و تجهیزات این بیمارستان مورد توجه قرار گرفته، اما دو بخش ان آی‌سی‌یو و اعصاب و روان به دلیل کمبود نیروی انسانی غیرفعال هستند که تاکید داریم به فوریت تأمین نیروی مورد نیاز این بخش‌ها در دستور کار قرار گیرد.
فرماندار دشتی به اقدامات انجام‌شده برای افزایش ماندگاری پزشکان اشاره کرد و گفت: طی سال‌های اخیر پانسیون‌های مناسبی در نقاط مختلف شهرستان احداث شده است و در همین راستا آمادگی داریم پانسیون چهار واحدی در درمانگاه الیاس احمدی با مشارکت اعتبارات شهرستانی و ملی احداث شود.
مقاتلی خاطرنشان کرد: شهر خورموج به عنوان نخستین شهر سالم استان شناخته شده است که این موضوع نشان‌دهنده توجه ویژه به شاخص‌های سلامت و بهداشت عمومی در شهرستان است.