خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 18 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فالح الفیاض: حشد شعبی ضامن امنیت و عزت عراق است

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 18 بهمن 1404 - 20:29
فالح الفیاض تاکید کرد حشد شعبی ضامن امنیت و عزت عراق است و راه شهدا، مسیر عزت و حراست از میهن را نشان می‌دهد.
عراق،شعبي،عزت،الفياض،مرجعيت

به گزارش مشرق، رئیس هیئت حشد شعبی عراق تأکید کرد که این نهاد، همان‌گونه که مرجعیت عالی دینی کشور بر آن صحه می‌گذارد، ضامن امنیت و عزت عراق است و راه شهدا، مسیر عزت و حراست از میهن را نشان می‌دهد.
فالح الفیاض، امروز شنبه در مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت سید داغر الموسوی خاطرنشان کرد: ما ملتی هستیم که تاریخ، نمادها و مردانی پرافتخار داریم و به راه و روش آنان پایبندیم.
الفیاض همچنین تأکید کرد: حشد شعبی نور چشم عراق و گوهر گرانبهایی است که ما موظف به حراست و تقویت آن هستیم.
همان‌گونه که مرجعیت عالی دینی ما بارها تصریح کرده، این نهاد تضمین‌کننده امنیت و عزت عراق است.
وی در پایان سخنانش گفت: آزمون واقعی ما دفاع از حشد شعبی است.
چالش‌های بزرگی ما را احاطه کرده‌اند وآمادگی ما در سطح مقابله با این چالشها خواهد بود.