خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 18 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرایش جوانان به خرید قرآن ۴ تا ۵ برابر افزایش یافت

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 بهمن 1404 - 18:12
شهریار- امام جمعه موقت تهران گفت: در چهار تا پنج سال اخیر گرایش جوانان به خرید قرآن کریم ۴ تا ۵ برابر افزایش یافته است.
قرآن،گفتگو،جوانان،كشور

حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد در گفتگو با خبرنگار مهر، با قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه قرآن در شهریار، گفت: در همین مدت کوتاهی که با مسئولان گفتگو داشتم، جالب است که بدانید علاقه جوانان برای خرید قرآن کریم، به‌ویژه قرآن‌هایی با چاپ زیبا و ترجمه خوب، در این چهار تا پنج سال اخیر تقریباً ۴ تا ۵ برابر افزایش یافته است.
وی این گرایش را پیامی بسیار خوب برای کشور دانست و افزود: امیدوارم همه ما با قرآن انس پیدا کنیم،نخست با قرائت آن، سپس با درک مفاهیم و در نهایت عمل به آموزه‌های نورانی قرآن که راه سعادت دنیا و آخرت را هموار می‌کند.
امام جمعه موقت تهران یادآور شد: حضور و مشارکت مردم، به ویژه جوانان، در برنامه‌های فرهنگی زمینه‌ساز ارتقای فرهنگ قرآنی در کشور است.