خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 18 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیرعامل سابق استقلال مدیرعامل سایپا شد

مهر | ورزشی | شنبه، 18 بهمن 1404 - 17:12
با انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه سایپا، احمد مددی به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه منصوب شد.
سايپا،هيئت،مديره،باشگاه،اعضاي،خودروسازي،سابقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت فرهنگی ورزشی سایپا، بعد از تقویت و تکمیل اعضای هیئت مدیره باشگاه سایپا و با انتخاب اعضای جدید هیئت مدیره، احمد مددی به عنوان مدیرعامل و رضا زارعی به عنوان رئیس هئیت مدیره منصوب شدند.
در این جلسه همچنین اعضای جدید هیئت مدیره معرفی و بدین ترتیب با اضافه شدن افراد با تجربه و با سابقه در گروه خودروسازی سایپا و همچنین با سابقه در ورزش کشور، فعالیت های باشگاه با استراتژی مشخص و با قدرت پیش خواهد رفت.
بدین ترتیب هوشنگ رنجبر از مدیران با سابقه گروه خودروسازی سایپا و کاربلد در حوزه مالی به همراه مصطفی قنبرپور از بازیکنان و مدیران سابق باشگاه سایپا و همچنین رضا حسینی، مدیر ارتباطات و امور بین الملل گروه خودروسازی سایپا با حفظ سمت به عنوان اعضای غیر موظف هیئت مدیره باشگاه سایپا انتخاب و معرفی شدند.
احمد مددی از مدیران باسابقه ورزش کشور، پیش از این مسئولیتهایی چون مدیر عاملی باشگاه های استقلال و پیکان و مدیریت مجموعه ورزشی آزادی را بر عهده داشته و در هیئت رییسه فدراسیون های دوومیدانی و پزشکی ورزشی به ایفای خدمت پرداخته است.