خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 18 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبی: کرمان رتبه نخست جذب سرمایه گذاری خارجی کشور را دارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 بهمن 1404 - 16:07
کرمان-استاندار کرمان گفت: استان کرمان رتبه اول جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور را به خود اختصاص داده است.
استان،كرمان،حوزه،اشاره،اقدامات،اقتصادي،لجستيك،طالبي،افتتاح،ج ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی طالبی، ظهر شنبه به خبرنگاران گفت: استان کرمان از سال گذشته با تدوین برنامه راهبردی تحرک‌بخشی به توسعه استان تحت عنوان «کرمان برفراز»، اقدامات بزرگی را در حوزه‌های مختلف آغاز کرده است.
وی با اشاره به حوزه سرمایه‌گذاری افزود: شاخص‌ترین محور اقدامات استان در یکسال گذشته، بحث سرمایه‌گذاری بود که منطبق بر شعار سال نیز قرار داشت به طوری‌که در این حوزه، استان کرمان در جایگاه اول جذب سرمایه‌گذاری خارجی قرار گرفت و همچنین شاهد رشد ۴۰ درصدی سرمایه‌گذاری داخلی بودیم.
استاندار کرمان با اشاره به حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: در حوزه انرژی خورشیدی که از محورهای مورد تأکید دولت نیز می باشد، استان کرمان جایگاه اول اجرای پروژه‌های انرژی خورشیدی را به خود اختصاص داده و بیش از سه هزار مگاوات طرح در دست اجرا دارد که از این میزان، ۴۰۰ مگاوات وارد مدار شده است.
طالبی، در ادامه به نهضت مدرسه‌سازی اشاره کرد و گفت: استان کرمان در این حوزه نیز از جایگاه مناسبی در کشور برخوردار بوده و با انعقاد تفاهم‌نامه با بنگاه‌های بزرگ اقتصادی؛ بازسازی، بهسازی و احداث بیش از هزار کلاس درس در استان آغاز شده که از پیشرفت خوبی نیز برخوردار است.
وی تصریح کرد: بیشترین رشد تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در استان کرمان رقم خورده و در این حوزه، دو هزار میلیارد تومان اعتبار مالیاتی با حمایت بنگاه‌های اقتصادی برای پشتیبانی از بخش دانش‌بنیان استان فعال شده ضمن آنکه در این مدت نیز کارخانه نوآوری کرمان افتتاح شد.
طالبی، بخش معدن را از دیگر محورهای توسعه استان در قالب سند «کرمان برفراز» عنوان و اظهار داشت: در جنوب استان کرمان اقدامات گسترده‌ در حوزه معدن انجام شده و تعداد زیادی از معادن راکد استان فعال، همچنین سرمایه‌گذاران متعددی نیز در این بخش جذب شده‌اند.
وی، افزود: در حوزه لجستیک نیز پارک لجستیک کرمان و پارک لجستیک سیرجان به تصویب رسیده و فرآیند جذب سرمایه‌گذار برای این طرح‌ها در دست انجام است.
استاندار کرمان با اشاره به شاخص‌های اقتصادی استان بیان کرد: مجموعه اقدامات انجام‌شده در حوزه اقتصادی منجر به کاهش مستمر نرخ بیکاری از زمستان سال گذشته تاکنون شده و همچنین کاهش نرخ تورم در استان رقم خورده است، به‌گونه‌ای که کرمان در زمره چند استان آخر کشور با پایین‌ترین نرخ تورم قرار دارد.
وی با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح استان در ایام الله دهه فجر گفت: در دهه مبارک فجر، ۴۱۶ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۹ همت در استان به بهره‌برداری می‌رسد که بخشی از آن‌ها با حضور مقامات کشوری افتتاح خواهد شد.
وی افزود: همچنین پروژه‌های متعددی در حوزه زیرساخت و بخش‌های مرتبط با نیازهای مردم نیز کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن‌ها آغاز می‌شود.