خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 18 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف دستگاه صنعتی ۱۸۰ میلیاردی قاچاق در هرمزگان

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 بهمن 1404 - 14:48
بندرعباس-فرمانده انتظامی استان هرمزگان از توقیف یک دستگاه ترانسفورماتور خارجی قاچاق به مبلغ ۱۸۰ میلیارد ریال در استان هرمزگان خبر داد.
قاچاق،كالا،ارز،مبارزه،پليس،اظهار،جاويدان

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی‌اکبر جاویدان اظهار داشت: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در پلیس گمرک، حین کنترل خروجی یکی از بنادر تجاری استان، به یک دستگاه کامیون تریلی مشکوک شده و بلافاصله دستور توقف آن را صادر کردند.
وی افزود: در بازرسی دقیق از این کامیون، یک دستگاه ترانسفورماتورخارجی متعلق به یک شرکت تجاری ، کشف و توقیف شد؛ بررسی‌های فنی و استعلام از سامانه‌های اطلاعاتی پلیس نشان داد که شرکت مذکور در اقدامی مغایر با مفاد اظهارنامه گمرکی، اقدام به واردات اقلامی متفاوت از آنچه در اسناد رسمی درج شده بود، کرده است.
سردار جاویدان ادامه داد: بر همین اساس، محموله مذکور به‌دلیل اظهار خلاف واقع، قاچاق تشخیص داده شده و مشمول مقررات قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار گرفت ؛ بر اساس قوانین جاری مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اظهار کالا به گمرک و یا ترخیص یا خروج کالا از اماکن گمرکی با ارائه مجوزها یا اسناد جعلی و یا مجوز های باطل یا منقضی یا تکراری یا خلاف واقع یا متعلق به غیر یا تحصیل شده از طریق تبانی و یا تقلب به عنوان کالای قاچاق محسوب می‌شود.