خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 18 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگاه ویژه کادرفنی استقلال به یک بازیکن

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 18 بهمن 1404 - 12:47
کادرفنی تیم فوتبال استقلال در تلاش است تا یک بازیکن را آماده دیدار با الحسین کند.
استقلال،كادر،فني،شمس،آذر،بازيكن،ليگ

باشگاه خبرنگاران جوان؛ روژیار شعبانی خواه - تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی مقابل شمس آذر در هفته بیستم لیگ برتر، خود را برای دیدار رفت مقابل الحسین اردن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ آماده می‌کند.
این بازی روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن و از ساعت ۱۷:۱۵ به میزبانی دبی، امارات برگزار خواهد شد.
یکی از بازیکنان خارجی استقلال، موسی جنپو است که از ابتدای فصل برای تقویت خط حمله آبی‌پوشان به جمع شاگردان ریکاردو ساپینتو اضافه شد.
با این حال، این بازیکن تاکنون نتوانسته انتظارات را برآورده کند و در دیدار‌هایی که به میدان رفته، عملکرد ضعیفی از خود نشان داده است.
جنپو نسبت به سایر بازیکنان خارجی دیرتر به تمرینات استقلال اضافه شده و هنوز به سطح آمادگی مدنظر کادر فنی نرسیده است.
نام او در بازی مقابل شمس آذر نیز در فهرست استقلال حضور نداشت و اکنون کادر فنی برنامه ویژه‌ای برای رساندن این بازیکن به سطح آمادگی مورد نظر دارند.
تا این لحظه، جنپو موفق به ثبت گل یا پاس گل در ترکیب استقلال نشده و تمرکز کادر فنی بر این است که او را برای دیدار حساس آسیایی آماده کند.