خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهار حریق در ساختمان اداری

فارس | استان‌ها | جمعه، 28 تیر 1398 - 20:15
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: آتش سوزی در مجتمع تجاری اداری بلوار پونه شرقی کرج با کمک نیروهای آتش نشانی مهار شد.<br/>
آتش،كرج،نشاني،حادثه،ساختمان،حريق،مجتمع،اطفاء،سوزي،ايمني،اداري

محمد یساولی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج از حادثه آتش سوزی در مجتمع تجاری اداری واقع در ابتدای بلوار پونه شرقی خبر داد و گفت: پس از یکساعت عملیات اطفای حریق توسط عوامل آتش نشانی آتش مهار شد.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج بیان کرد: ساعت ۱۶ و ۳۵ دقیقه عصر روز جمعه طی تماس تلفنی با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی کرج وقوع حادثه در یک‌ مجتمع هفت طبقه به اطلاع رسید و نیروهای امدادی نزدیکترین ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند و با توجه به وسعت حریق که از فواصل دور قابل مشاهده بود، درخواست نیروی کمکی شد.
فیلم | تلاش نیروهای آتش نشانی برای خاموش کردن آتش در مجتمع اداری- تجاری کرج
یساولی مطرح کرد: نمای این ساختمان کامپوزیت بوده و به شدت در گسترش آتش سوزی موثر بود؛ ۱۱ دستگاه خودروی عملیاتی اطفاء حریق سنگین و یک نردبان ۳۲ متری اطفاء به محل حادثه اعزام شدند و ۳۰ نفر آتش نشان به‌ همراه معاون عملیات و همچنین مسوول ایستگاه، در محل حضور یافتند و پس از یکساعت آتش به طور کامل مهار شده و ساختمان به مالکان تحویل داده شد.
عکس | تلاش نیروهای آتش نشانی برای خاموش کردن آتش در مجتمع اداری- تجاری کرج
وی اذعان کرد: این ساختمان مجهز به سیستم اطفاء حریق بود اما کارایی نداشت و در هیچ یک از شلنگ های داخل طبقات آب موجود نبود زیرا این سیستم ها باید هر ۶ ماه یکبار توسط کارشناسان بازدید و سرویس دوره ای شوند.
عکس | وضعیت ورودی واحد اداری-تجاری در کرج بعد از آتش سوزی نمای ساختمان
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهردادی کرج با اشاره به تعطیلی روز حادثه و با بیان اینکه علت حادثه در دست بررسی است، اظهار کرد: این حادثه محبوس شده ای در داخل ساختمان نداشته و خسارات جانی در پی نداشت اما خسارات مالی فراوانی بر جای گذاشت که اگر در روز کاری اتفاق می افتاد قطعا خسارت های جانی نیز به همراه داشت و شاید پلاسکویی دیگر تکرار می شد.
انتهای پیام/م/۱۱۰۴/ب/3/ر