خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 18 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدارس ۷ شهرستان خوزستان شنبه مجازی است

اعتماد | همه | جمعه، 17 بهمن 1404 - 22:40
فعالیت مدارس چند شهرستان خوزستان فردا به‌دلیل شرایط جوی غیرحضوری است.
مدارس،فعاليت،غيرحضوري،مقاطع،نوبت،تحصيلي،شهرستان

کد خبر: 759853 | ۱۴۰۴/۱۱/۱۷ ۲۲:۳۲:۳۱
با توجه به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر وقوع بارش‌های مؤثر و اعلام وضعیت نارنجی جوی، فعالیت کلیه مدارس در همه مقاطع تحصیلی در شهرستان‌های اهواز، کارون، باوی، ایذه، باغ‌ملک، شوشتر و دزفول در روز شنبه ۱۸ بهمن‌ماه به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.
به گزارش مهر، بر اساس اعلام مراجع مسئول، این تصمیم با مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا، ستادهای مدیریت بحران شهرستان‌ها و در راستای حفظ سلامت دانش‌آموزان اتخاذ شده و فعالیت مدارس در دو نوبت صبح و عصر به‌صورت غیرحضوری خواهد بود.
در شهرستان ایذه، طبق مصوبه ستاد مدیریت بحران و با توجه به بارندگی، وزش باد شدید و احتمال وقوع رعد و برق در مناطق کوهستانی، فعالیت تمامی مدارس شهری و روستایی در همه مقاطع تحصیلی در بستر سامانه شاد انجام می‌شود.
همچنین روابط عمومی آموزش و پرورش دزفول اعلام کرد: با تصمیم کارگروه شهرستان و به‌دلیل شرایط جوی، مدارس این شهرستان در همه مقاطع تحصیلی، در دو نوبت صبح و عصر، غیرحضوری است.
در شهرستان باغملک نیز بر اساس هماهنگی با فرمانداری، فعالیت مدارس ابتدایی در نوبت صبح و فعالیت تمامی مقاطع تحصیلی در نوبت عصر روز شنبه، به‌صورت غیرحضوری و در بستر شاد برگزار خواهد شد.