خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 17 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: برای هر سناریویی پس از پایان پیمان استارت جدید آماده‌ایم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 17 بهمن 1404 - 21:18
وزیر خارجه روسیه درپی پایان پیمان استارت جدید تاکید کرد که این کشور گفت‌و‌گو را ترجیح می‌دهد، اما برای همه سناریو‌ها آماده است.
روسيه،استارت،پيمان،آمريكا،لاوروف،مسكو،آماده،خلأ

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، از بروز خلأ پس از انقضای پیمان استارت جدید در مورد محدودیت تسلیحات تهاجمی استراتژیک با آمریکا خبر داد و تاکید کرد که «مسکو برای همه سناریو‌ها آماده است».
این مطلب در کنفرانس مطبوعاتی لاوروف که روز جمعه در مسکو، پایتخت روسیه، پس از دیدار با ایگنازیو کاسیس، وزیر امور خارجه سوئیس، رئیس فعلی سازمان امنیت و همکاری اروپا و فریدون سینیرلی اوغلو، دبیرکل این سازمان برگزار شد، بیان شد.
لاوروف تعهد روسیه به اصل امنیت تفکیک‌ناپذیر و تمایلش برای بحث در مورد این موضوع با طرف آمریکایی را ابراز کرد.
او اشاره کرد که «معاهده استارت جدید» بین روسیه و آمریکا منقضی شده و باعث ایجاد یک «خلأ» شده است.
وی افزود: ما پیش از این موضع خود را در این مورد اعلام کرده‌ایم و روسیه برای همه سناریو‌ها آماده است.
البته ما گفت‌و‌گو در این مورد را ترجیح می‌دهیم و خواهیم دید که آمریکا تا چه حد برای آن آماده است.
پیش از این دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در یک کنفرانس مطبوعاتی اظهار داشت که مسکو در جریان مذاکرات ابوظبی در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه، موضوع «پیمان استارت جدید» را با طرف آمریکایی مورد بحث قرار داده است.
پسکوف توضیح داد که مفاد این پیمان قابل تمدید است و این تفاهم وجود دارد که هر دو طرف باید مسئولانه عمل کنند و مذاکرات باید «در اسرع وقت» آغاز شود.
روز پنجشنبه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اشاره کرد که از تمدید «پیمان استارت جدید» با روسیه حمایت نمی‌کند و در عوض خواستار پیگیری یک توافق «جدید، بهبود یافته و مدرن» شد.
منبع: آناتولی