خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 17 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقال ۲۰۰۰ تروریست داعشی از زندان‌های سوریه به عراق توسط ارتش آمریکا

اعتماد | همه | جمعه، 17 بهمن 1404 - 19:06
در گزارش‌های رسانه‌ای آمریکایی اعلام شده است که واشنگتن حدود ۲۰۰۰ تروریست داعشی را از زندان‌های شمال شرق سوریه به عراق انتقال داده است.
سوريه،عراق،گزارش،آمريكا،بحبوحه

کد خبر: 759833 | ۱۴۰۴/۱۱/۱۷ ۱۹:۰۱:۱۶
رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند که ارتش آمریکا از میان ۷۰۰۰ تروریست داعشی که در زندان‌های شمال شرق سوریه هستند، حدود ۲۰۰۰ تن را از این زندان‌ها به بازداشت‌گاه‌ها در مرزها در عراق انتقال داده است.
به گزارش ایسنا، این اقدام در بحبوحه نگرانی‌های امنیتی در پی فرار دسته جمعی از دست کم یک زندان در سوریه صورت گرفته و همچنین نگرانی‌ شدیدی را درمورد سرنوشت بازداشت شدگان ایجاد می‌کند.
عراق تاکید کرده است که این زندانیان را محاکمه می‌کند و ممکن است تعداد زیادی از آنها با اتهام‌های مربوط به تروریسم مواجه شوند.
درگیری‌ها میان شورشیان دمشق با شبه‌نظامیان موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) منجر به آشوب شدید در اطراف زندان‌های داعشی‌ها در منطقه تحت کنترل قسد شده بود.
وزارت دفاع دولت موقت سوریه اعلام کرده بود که تمدید آتش‌بس با هدف این است که ائتلاف تحت امر آمریکا بتواند روند انتقاد افراد مظنون به عضویت در داعش به عراق را تکمیل کند.