خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 16 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای وزیر خارجه فرانسه: منطقه دچار تنش است و خطر واقعی تشدید درگیری نظامی وجود دارد/ تهران باید از مذاکرات استفاده کند

اعتماد | همه | پنجشنبه، 16 بهمن 1404 - 19:29
وزیر خارجه فرانسه اظهار داشت که منطقه دچار تنش است و خطر واقعی تشدید درگیری نظامی وجود دارد.
عراق،منطقه،بغداد،سوريه،بارو،فواد،پاريس،استقبال،مبارزه

کد خبر: 759680 | ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ ۱۹:۲۴:۱۸
«فواد حسین»، وزیر امور خارجه عراق در بغداد طی نشست مطبوعاتی مشترک با «ژان نوئل بارو»،همتای فرانسوی خود گفت که منطقه بین چکش جنگ و سندان صلح قرار گرفته است.
به گزارش فارس، فواد حسین با اشاره به اینکه مشکلات باید از طریق مذاکره و نه خشونت حل شود، گفت که عراق از مذاکرات فردا میان ایران و آمریکا در عمان حمایت می‌کند.
وی با تاکید بر لزوم پرهیز از خشونت، اظهار داشت که باید آتش جنگ را از منطقه دور کرد و این مسئولیت همه کشورهاست.
رئیس دستگاه دیپلماسی عراق با اشاره به لزوم برگزاری نشست دوره‌ای کمیته اقتصادی میان بغداد و پاریس گفت که وزارت دفاع عراق قراردادی با شرکت فرانسوی تالس برای خرید رادارهای نظامی امضا کرده است.
فواد حسین با تاکید بر اینکه بی‌ثباتی در سوریه تاثیر منفی بر منطقه و به خصوص عراق دارد، گفت که بغداد از توافق دولت موقت سوریه با نیروهای قسد استقبال می‌کند.
وی گفت که عراق در کنار سوریه در چارچوب ائتلاف بین‌المللی موسوم به مبارزه با تروریسم خواهد ایستاد.
از سوی دیگر، وزیر خارجه فرانسه اظهار داشت که منطقه دچار تنش است و خطر واقعی تشدید درگیری نظامی وجود دارد.
بارو گفت: من به منطقه آمدم تا بر ادامه مبارزه با داعش تأکید کنم.
وی با اعلام حمایت از فرایند انتقال سیاسی که شامل همه طیف‌های سوری باشد، گفت که پاریس هم از توافق دمشق با قسد استقبال می‌کند.
وزیر خارجه فرانسه با استقبال از تصمیم عراق برای انتقال هزاران زندانی داعشی از سوریه، گفت که پاریس در کنار بغداد در مبارزه با داعش قرار دارد.
بارو در ادامه مواضع خصمانه فرانسه علیه ایران گفت که تهران باید از مذاکرات استفاده کرده و با امتیازدهی درخصوص برنامه هسته‌ای و موشکی موافقت کند.