خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 15 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد هر واحد صنعتی ستون فقرات اقتصاد ملی را استوار می‌کند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 15 بهمن 1404 - 12:52
وزیر صمت گفت:هرواحد صنعتی که در کشور ایجاد می‌شود، ستون فقرات اقتصاد ملی را استوارتر می‌سازد.
توليد،واحد،اقتصاد،اتابك،صنعتي،ايجاد

باشگاه‌خبرنگاران جوان؛محبوبه‌کباری - سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در مراسم افتتاح یک واحد تولیدی جدید، اظهار داشت: هر واحد صنعتی که در کشور ایجاد می‌شود، ستون فقرات اقتصاد ملی را استوارتر می‌سازد.
هیچ فعالیت اجرایی در کشور وجود ندارد که به اندازه تولید، اثر مثبت و ماندگار بر اقتصاد داشته باشد و بتواند آن را از وابستگی‌های غیرمولد رهایی بخشد.
وی ادامه داد:اقتصاد واقعی و پایدار، اقتصادی است که بر پایه تولید و کار مولد استوار باشد؛ نه درآمدهای غیرتولیدی و زودگذر.
او بیان کرد:ارزش افزوده‌ی حقیقی، در دل تولید شکل می‌گیرد و به توسعه ملی معنا می‌بخشد.
از این‌رو باید قدردان تولیدکنندگان کارآفرینان و همه‌ی کسانی باشیم که با زحمت و تلاش خود چرخه‌ی تولید را فعال نگه می‌دارند.
اتابک گفت :من به‌عنوان خدمت‌گزار کوچک ملت، از همه‌ی عزیزانی که در ایجاد این واحد صنعتی نقش‌آفرینی کردند، صمیمانه سپاسگزارم و امیدوارم که این مسیر روشنِ تولید، روز به روز پررونق‌تر شود.