خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 15 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمسایی: بازیکن به بالا بردن جام فکر می‌کند

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 15 بهمن 1404 - 11:30
از نگاه وحید شمسایی تفاوت مربی و بازیکن این است که بازیکن به بالا بردن جام فکر می‌کند و سرمربی به بازی بعدی.
فوتسال،تيم،بازيكن،سرمربي،شرايط،بازي،ملي،ايران،تشكر

به گزارش مشرق، وحید شمسایی در نشست خبری پیش از دیدار مرحله نهایی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ گفت: در ابتدا از همه بازیکنانم تشکر می‌کنم که در این شرایط دشوار، با وظیفه‌شناسی به مسئولیتی که داشتند وفادار ماندند.
شما از بیرون فقط درخشش تیم را می‌بینید، اما ما از درون با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنیم که دیده نمی‌شود.
وی در ادامه افزود: ما ایران هستیم و باید از اعتباری که طی سالیان گذشته در فوتسال ساخته‌ایم، دفاع کنیم.
به همین دلیل از همه بازیکنان، اعضای کادر فنی و تیم اجرایی که در این شرایط دشوار کنار من بودند، تشکر می‌کنم.
آنها نشان دادند تیم بودن فقط یک شعار نیست.
سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان در پاسخ به سؤالی در مورد «فرهنگ فوتسال در ایران» گفت: در ایران همه عاشق فوتسال هستند.
حتی وقتی با دوستانم که قهرمانان المپیک در رشته‌های دیگر هستند دور هم جمع می‌شویم، باز هم فوتسال بازی می‌کنیم.
فوتسال در کشور ما یک سرگرمی ملی است، در مدارس، ادارات و محله‌ها میلیون‌ها نفر به آن مشغول هستند و همین باعث رشد این رشته شده و البته توقعات و انتظارات را هم بالا برده است.
شمسایی درباره شرایط برگزاری مسابقات اظهار داشت: حرفه‌ای نیست که تمام مسابقات ما در یک سالن برگزار شود و همه بازی‌های عراق در سالنی دیگر.
آنها با این زمین کاملاً آشنا هستند، چهار بار اینجا بازی کرده‌اند و همه چیز اینجا برای ما تازه است، اما بازیکن حرفه‌ای باید خودش را با شرایط وفق دهد.
این همان تفاوت بازیکن معمولی با بازیکن تیم ملی است و خوشحالم چنین بازیکنانی در اختیار دارم.
وی درباره تجربه خود در جام ملت‌های آسیا گفت: این سومین دوره‌ای است که به‌عنوان سرمربی در این مسابقات حضور دارم، کویت، تایلند و حالا اندونزی.
می‌توانم بگویم در این سه دوره، دو تیم کاملاً متفاوت داشته‌ایم.
بازیکنان جوان زیادی آمده‌اند و وظیفه من این است که از همه بازیکنانی که در این مسیر کنار من بودند تشکر کنم، آنها بخشی از تاریخ فوتسال ایران و آسیا هستند.
سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان در پایان درباره دیدار با عراق گفت: تفاوت مربی و بازیکن این است که بازیکن به بالا بردن جام فکر می‌کند و سرمربی به بازی بعد.
عراق تیم محترمی است و در این مرحله دیگر رده‌بندی وجود ندارد، یا به فینال می‌روید یا دست خالی برمی‌گردید.
این حساسیت بازی را بالا می‌برد و ما باید بجنگیم تا به فینال برسیم.