خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 14 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرمانشاهی: من از داوری مستقیم به پرسپولیس نیامدم/ یک پنالتی برای ما گرفته نشد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 14 بهمن 1404 - 19:53
معاون اجرایی پرسپولیس گفت: راجع به حضور داوران در عرصه مدیریتی خیلی بحث‌ها شده، اما من از داوری مستقیم به پرسپولیس نیامدم.
پرسپوليس،بازي،باشگاه،كرمانشاهي،چادرملو،داوري

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - رضا کرمانشاهی معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس درباره دیدار با چادرملو اردکان گفت: به هواداران تبریک می‌گویم.
همانطور که بازی را دیدید بازی چغر و محکمی بود و توانستیم با موفقیت بازی را پشت سر بگذاریم.
به کادرفنی، هیئت مدیره، مدیرعامل باشگاه و بازیکنان خسته نباشید می‌گویم.
او درباره شایعات پیرامون جدایی خود از پرسپولیس عنوان کرد: البته من نمی خواهم اتهامی بزنم، اما قبل از بازی اول فصل چادرملو هم همین حواشی اتفاق افتاد و نمی دانم علت این صحبت‌ها چه بوده، اما احساس می‌کنم یک شیطنت در این مورد وجود داشت.
کرمانشاهی درباره اعتراض مدیرعامل حریف به حضور او در پرسپولیس اظهار کرد: در این مورد خیلی صحبت شده است، اما من مستقیم به پرسپولیس نیامدم و قبلا قائم مقام پرسپولیس بودم.
معاون اجرایی پرسپولیس درباره داوری گفت: اگر بخواهیم امروز هم در مورد داوری صحبت کنیم در حق ما اجحاف شد، چون یکی، ۲ صحنه بود که جای بحث دارد.
من باید بروم صحنه‌ها را ببینم، اما فکر می‌کنم یک پنالتی برای ما اتفاق افتاد که می‌توانستند بگیرند، اما از آن چشم پوشی کردند.