خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 14 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای انگلیس درباره «حادثه» در تنگه هرمز

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 14 بهمن 1404 - 16:41
مرکز عملیات تجاری دریایی انگلیس مدعی شد که گزارشی درباره وقوع حادثه برای یک کشتی در نزدیکی تنگه هرمز دریافت کرد.
كشتي،مركز،انگليس،توقف

به گزارش مشرق، به روایت این نهاد انگلیس، «چند کشتی کوچک مسلح» از کشتی خواستند که توقف کند.
در بیانیه مرکز عملیات تجاری دریایی انگلیس آمده که این مرکز گزارشی درباره وقوع حادثه برای یک کشتی در شمال عمان واقع در ورودی تنگه هرمز دریافت کرده است.
این مرکز بدون توضیح درباره ملیت کشتی مذکور مدعی شد که این کشتی «در مسیر خود مورد توجه چندین کشتی کوچک مسلح قرار گرفته است و درخواست توقف آنها را نادیده گرفته و به مسیر برنامه‌ریزی شده خود ادامه داده است.»
مرکز عملیات تجاری دریایی انگلیس با بیان اینکه «مقامات در حال بررسی هستند»، افزود: «به کشتی‌ها توصیه می‌شود با احتیاط تردد کنند و هرگونه فعالیت مشکوک را گزارش دهند.».