وزیر خارجه اردن: اجازه حمله از کشورمان علیه ایران را نخواهیم داد
وزیر خارجه اردن در تماس تلفنی با همتای ایرانی خود تاکید کرد که کشورش محل آغاز هیچ اقدام نظامی علیه ایران نخواهد بود.
کد خبر: 759298 | ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ ۱۸:۱۶:۲۸
«ایمن الصفدی»، وزیر خارجه اردن روز دوشنبه تماسی تلفنی با «سید عباس عراقچی»، وزیر خارجه ایران برقرار کرد.
به گزارش ایسنا؛ براساس بیانیه وزارت خارجه اردن، طرفین در این تماس شماری از مسائل مرتبط با روابط دوجانبه و اوضاع منطقه را بررسی کردند.
طرفین درخصوص تحولات مرتبط با پرونده هستهای ایران رایزنی کردند و در همین راستا، الصفدی بر لزوم اتکا بر دیپلماسی و گفتوگو به عنوان راه حل این پرونده، حمایت اردن از همه تلاشها با هدف کاهش تنش و آرام کردن اوضاع در منطقه تاکید کرد.
الصفدی بر موضع ثابت اردن در مخالفت با نقض حاکمیت کشورها و لزوم احترام به قانون بینالمللی تاکید کرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی اردن تاکید کرد که کشورش میدان جنگی در هیچ درگیری منطقهای و یا محل آغاز هرگونه اقدام نظامی علیه ایران نخواهد بود و به هیچ طرفی اجازه نقض حریم هوایی و تهدید امنیت کشور و شهروندان خود را نخواهد داد.
وزیر خارجه اردن همچنین تاکید کرد که اردن با تمام امکانات با هرگونه تلاش برای نقض حریم هوایی خود مقابله خواهد کرد.
عراقچی نیز مواضع اردن و تلاش هایش در تحقق امنیت و ثبات در منطقه را تحسین کرد.
وزیران خارجه ایران و اردن بر تداوم رایزنی در قبال تحولات منطقهای و تلاشهای دیپلماتیک برای پایان تنش و فعالسازی گفتوگو برای تحقق این امر تاکید کردند.