خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 13 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حجم آب موجود مخازن سد‌ها در حال حاضر ۱۸.۷۷ میلیارد متر مکعب/ درصد پرشدگی سد امیرکبیر ۳ درصد است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 13 بهمن 1404 - 09:40
حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۱۸.۷۷ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد کاهش یافته است.
درصد،سد،كشور

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - بنابر آمار از آخرین وضعیت سد‌های کشور، میزان ورودی آب مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی تا ۱۲ بهمن معادل ۷.۳۴ میلیارد متر مکعب است که در مقایسه با سال گذشته که عدد آن ۷.۶۴ میلیارد مترمکعب بوده است با کاهش ۴ درصدی همراه شده است.
میزان کل خروجی سد‌های کشور هم از ابتدای سال آبی تا ۱۲ بهمن ۷.۲۱ میلیارد متر مکعب ثبت شده است که نسبت به سال گذشته با ۲۶ درصد کاهش مواجه شده است.
حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۱۸.۷۷ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد کاهش یافته است.
همچنین حجم پرشدگی سد‌های کشور تنها ۳۶ درصد اعلام شده است.
بر اساس این آمار در حال حاضر موجودی سد امیرکبیر ۶ میلیون مترمکعب و سد لار ۱۰ میلیون مترمکعب است بر این اساس درصد پرشدگی سد امیرکبیر ۳ درصد و سد لار ۱ درصد است.