خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 13 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کینه تروریست‌پرورها از بزرگ‌ترین سازمان ضدتروریستی جهان

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 12 بهمن 1404 - 22:18
پاسداران،اروپا،ايران،سپاه،ملّت،اتحاديه،قرار،تروريستي،تروريسم، ...

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی خیابان انقلاب نوشت:
اقدام خباثت‌آمیز اتحادیه اروپا در قرار دادن سپاه پاسداران در ردیف سازمان‌های تروریستی دنیا از چند منظر قابل تحلیل است.
نخست آنکه این اقدام در ساحت عملی تأثیر چندانی بر سازمان این نیروی نظامیِ مدافع ملّت ایران و انقلاب اسلامی ندارد.
بازوی قدرتمند دفاعی ملّت ایران پیش از خباثت اخیر اتحادیه اروپا سال‌ها تحت فشار و تحریم مستقیم آمریکایی‌ها قرار داشته.
زیر سایه این فشارها رشد کرده و بالیده و به توانمندی و قوت و قدرت فعلی رسیده.
اتحادیه اروپا در حکم طفل سیاسی، نظامی و امنیتی ایالات متحده آمریکا، مستقل از قیم سیاسی و نظامی خود چه قوتی دارد که حالا خواسته باشد در جولانگاه سیمرغ عرض اندام کند؟!
اروپا اگر قوتی داشت گلیم اوکراین را از آب بیرون می‌کشید نه آنکه دست به دامن کاخ سفید شود.
از این جهت خباثت اخیر اتحادیه اروپا در عرصه عمل و واقعیت امکان ایجاد هیچ نوع مزاحمتی برای سپاه پاسداران ندارد.
سخن اما آنجاست که این اقدام در عین بی‌تأثیر بودن؛ خصومتی علنی، صریح و واضح و قدم گذاشتن در مسیر سیاست‌های ضدایرانی آمریکایی‌هاست.
موضوعی که در تعامل‌های آتی تهران با اروپا بی‌تأثیر نخواهد بود و ایران آن را فراموش نخواهد کرد.
اتحادیه اروپا در عرصه نزاع ضدامنیتی آمریکا با ملّت ایران حالا رسماً در کنار محور آمریکایی-صهیونی ایستاده است.
موضعی که البته در جنگ ۱۲روزه هم مشهود بود.
صدراعظم آلمان در آن زمان با چشم بستن بر کشتار بیش از ۷۰ هزار انسان در نوار غزه توسط ماشین کشتار اسرائیل، وقیحانه به استقبال تجاوز نظامی رژیم صهیونی علیه ملّت ایران رفت.
او ریختن خون ایرانیان توسط صهیونیست‌ها را کار کثیفی دانست که به نمایندگی و نیابت از اروپا و غرب انجام می‌گیرد.
حال این نگاه ضدانسانی، سپاه پاسداران را سازمانی تروریستی قلمداد می‌کند.
از کوزه خباثت همان تراود که در اوست!
نکته سوم در این میان آنکه اروپایی‌ها در حالی به بزرگ‌ترین سازمان ضدتروریستی دنیا برچسب تروریسم می‌زنند که خود بیش از چند دهه میزبان سازمان‌ها و گروه‌های ریز و درشت تجزیه‌طلب و تروریستیِ ضدایرانی بوده‌اند.
تروریست‌های شناسنامه‌داری که دست‌شان تا مرفق به خون شهروندان عادی ایرانی آلوده بوده و است.
حافظه جمعی ایرانیان از یاد نبرده که گروهک تروریستی منافقین و تعدادی دیگر از گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب که در کوچه و خیابان دست به کشتار زن و مرد و پیر و جوان می‌زدند و سیاهه بیش از ۱۷ هزار قربانی در کوله‌بار جهنمی‌شان ثبت شده، سال‌ها زیر بال و پر دولت‌هایی مانند فرانسه، سوئد، هلند و آلمان قرار داشتند، دارند و هنوز هم شبکه‌شان فعال است.
کار استانداردهای دوگانه و ضدبشری غرب به جایی رسیده که سرویس‌دهندگان تروریسم خود در مقام مدعی برآمده و به ساختاری برچسب تروریسم می‌زنند که عامل اصلی از ریشه کندن درخت زقوم تروریسم تکفیری داعش بود.
سازمان ضدتروریستی سپاه پاسداران و گروه‌های مقاومت منطقه اگر نبودند اروپایی‌ها امروز باید با تکفیری‌های تروریست در کف خیابان‌های پاریس و برلین و کپنهاگ یقه به یقه می‌شدند.
جمهوری اسلامی ایران و ۹۰ میلیون ایرانی مسیر خود را در حمایت و تقویت نیروهای مسلح و سپاه پاسداران ادامه خواهند داد.
این خاک پاشیدن‌های کودکانه تأثیری در مسیر پرافتخار پاسداران کرامت انسان ایجاد نخواهد کرد کما اینکه تا امروز ایجاد نکرده.
برای ملّت ایران و نیروهای مسلحش از جمله سپاه پاسداران چه افتخاری بالاتر از اینکه از نتانیاهو تا کودک‌آزاران جزیره جهنمی فساد در ردیف دشمنانش قرار گرفته‌اند.
چه افتخاری بالاتر از اینکه این متعفنان بشری در مقابل ملّت ایران و نیروهای مسلح آن و سپاه پاسداران ایستاده‌اند.
در نقطه مقابل چه ننگی برای سردمداران اروپایی از این بالاتر که در کنار پدوفیل‌هایی قرار گرفته‌اند که جمع خلقیات شیطانی را در خویش جمع کرده‌اند.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.