خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 11 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر نفت: نگران معامله آمریکا با مشتریان نفت ایران نباشید

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 10 بهمن 1404 - 22:58
وزیر نفت در واکنش به نگرانی درباره معامله با مشتریان دائمی ایران، گفت: ما به حوزه کاری خود اشراف داریم و نباید نگران این بخش‌ها باشید.
نفت،قيمت،بازار،ونزوئلا،نهايي،فروش

باشگاه خبرنگاران جوان - محسن پاک‌نژاد درباره اینکه پس از تصرف نفت ونزوئلا از سوی آمریکا این احتمال مطرح می‌شود که شاید قیمت جهانی نفت کاهش یابد و این نگرانی‌ وجود دارد که قیمت فروش نفت ایران پایین‌تر از حد بودجه باشد، گفت: بازار نفت یک بازار پویا و داینامیک است.
وی تصریح کرد: تعیین قیمت‌های پایه، یعنی شاخص‌های بین‌المللی که مبنا قرار می‌گیرد و خارج از کنترل ما هستند، تابع متغیرهای برون‌زا به شمار می‌روند.
وزیر نفت ادامه داد: اشراف و توان تغییرات ما و هماهنگی با خریداران نهایی، در قالب مذاکرات متناسب با هزینه‌های عملیاتی، شرایط عرضه در بازار و میزان تقاضا به صورت فصلی تغییر می‌کند.
پاک‌نژاد تأکید کرد: شاخص‌های متفاوتی در تعیین قیمت مؤثر است و قطعا همکاران حرفه‌ای ما، شاخص‌ها را مدنظر دارند و بهترین قیمت را برای فروش نهایی می‌کنند.
وی در واکنش به این نگرانی که آمریکا باتوجه به اینکه نفت ونزوئلا را در اختیار دارد ممکن است با مشتری‌های دائمی ایران (مثل چین) وارد معامله شود، گفت: ما هم کار خودمان را بلدیم و نگران این بخش‌ها نباشیم.
منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت