خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراقچی: مداخلات فرامنطقه‌ای امنیت خاورمیانه را به مخاطره انداخته است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 10 بهمن 1404 - 15:40
وزیر امور خارجه گفت: معتقدیم امنیت هر یک از کشور‌های منطقه امنیت کل منطقه است و ناامنی و جنگ به معنی جنگ در کل منطقه خواهد بود.
تركيه،ايران،كشور،رژيم،وزير،منطقه،طلبي،ژانويه،تشكر

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدعباس عراقچی وزیر امورخارجه کشورمان که به ترکیه سفر کرده در نشست خبری مشترک با همتای ترکیه‌ای خود اظهار کرد: ایران و ترکیه همسایه و دوست روزهای آسان و دشوار برای هم بوده و هستند، تاریخ مناسبات دو کشور در طول قرون متوالی همواره برادران و دوستانه بوده است.
در تحولات اخیر و خصوصاً در جریان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران و همینطور در جریان عملیات تروریستی اخیر در ماه ژانویه که از خارج از کشور توسط عوامل اسرائیل هدایت شد، دوستان ما در ترکیه همواره حامی و همراه ما بودند.
وی ادامه داد: مقامات کشور ترکیه مواضع بسیار ارزشمند و اصولی در رابطه با بقای ایران اتخاذ کردند و از جانب جمهوری اسلامی ایران از مواضع مسئولانه رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و دیگر مقامات ترکیه تشکر و قدردانی می‌کنم و از تسلیتی که آقای فیدان به خاطر قربانیان این فاجعه تروریستی در ماه ژانویه ملت ایران گفت، تشکر می‌کنم.
وزیر امور خارجه یادآور شد: دو کشور با هم اتفاق نظر داریم که تحولات منطقه‌ای به دلیل مداخلات نامشروع برخی قدرت‌های فرامطقه‌ای در مسیر خطرناکی در حال حرکت است و رژیم اسرائیل با دسیسه‌های شوم و متعدد به دنبال کشاندن دیگران به سمت جنگ و تضعیف و تجزیه کشورهای منطقه و تداوم توسعه طلبی و فزون‌کاهی‌های خودش است و این درک مشترک در منطقه وجود دارد که سیطره طلبی جنگ افروزی رژیم صهیونیستی هیچ حد و مرزی ندارد و همه ملت‌های منطقه را موضوع طمع ورزی خود می‌داند.
منبع: مهر