خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرنگونی ۱۸ پهپاد اوکراینی به دست روس‌ها طی ساعات گذشته

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 10 بهمن 1404 - 12:52
منابع روسی اعلام کردند که سامانه هایی دفاع هوایی این کشور طی ساعات گذشته چند پهپاد اوکراینی را بر فراز اراضی روسیه سرنگون کرده اند.
روسيه،مسكو،نظامي،دفاع،اوكرايني،ولاديمير

به گزارش مشرق به نقل از روسیاالیوم، وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۱۸ پهپاد اوکراینی طی شب گذشته خبر داد.
وزارت دفاع روسیه گزارش داد که سامانه‌های دفاع هوایی این کشور طی شب گذشته ۱۸ فروند پهپاد اوکراینی را بر فراز مناطق مختلف روسیه از جمله بریانسک، کریمه و دریای سیاه رهگیری و منهدم کردند.
گفتنی است که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
ولادیمیر پوتین رئیس حمهوری روسیه سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.
آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.